Münih'te bıçaklı saldırı: Bir şüpheli gözaltına alındı

Münih'te bıçaklı bir kişi 6 kişiye saldırdı. Polis bir şüpheliyi gözaltına aldı.

Yayınlanma: 21.10.2017 - 11:30
Abone Ol google-news

<video:849625>

Almanya'nın Münih şehrinde bıçaklı saldırı gerçekleşti. Saldırıda altı kişi hedef alınırken dördünün yaralandığı duyuruldu. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı bildirildi.

Siyah bir bisiklete binen saldırganın olay yerini terk ettiğini açıklayan Münih polisi, şehir halkını saldırgan yakalanana kadar evlerinden çıkmamaları konusunda uyardı.

Münih polis sözcüsü Marcus da Gloria Martins, konu hakkında açıklamalarda bulundu. "Görgü tanıklarının tarifine çok benzeyen bir kişiyi gözaltına aldık" diyen Martins, saldırganın bu kişi olduğunu henüz teyit edemediklerini dile getirdi. Martins, suçlu olup olmadığından henüz emin olmadıkları şüphelinin adını açıklamayacaklarını da sözlerine ekledi.

Failin saldırıyı gerçekleştirme gerekçesinden henüz emin olmayan Münih polisi, farklı yerlerde ara sıra insanlara saldıran kişinin tek başına hareket ettiği kanısında.

POLİS: TERÖR SALDIRISI DEĞİL

Polis, saldırganın dini ya da siyasi bir motivasyonla hareket ettiğine dair herhangi bir bulguya rastlamadıklarını da açıkladı. Basına konuşan Münih polis şefi Hubertus Andrae, "Olayın failin psikolojik rahatsızlığıyla ilgili olduğunu düşünüyorum" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler