Trump'tan sürpriz Erdoğan tweeti... Ardından telefonla aradı

ABD Başkanı Donald Trump, twitter hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanı telefonla arayacağını duyurdu. Trump, mesajında Ortadoğu’ya barış getirmek konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuşacaklarını yazdı. Trump, mesajın ardından Erdoğan'ı arayarak telefonda görüştü. Görüşmede, ikili ilişkiler, Soçi zirvesi, Suriye krizi ve bölgesel sorunlar ele alındı. Önümüzdeki saatlerde görüşmeye ilişkin yazılı açıklama da yapılacağı kaydedildi.

Yayınlanma: 24.11.2017 - 15:15
Abone Ol google-news







ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya üzerinden bugün yapacağı görüşmeleri takipçileriyle paylaştı. Trump, “Bugün Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ortadoğu’da miras aldığım karışıklığı sona erdirip barış getirmeyi konuşacağız” dedi.
 
Trump’ın tweeti şöyle: 

"Bu sabah, Orta Doğu'da bana miras bırakılan karmaşık duruma barış getirmeye ilişkin Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile konuşuyor olacağım. Hepsini halledeceğim ancak bu 6 trilyon dolara ve hayatlara mal olan bir hata. En başından beri oraya girmemeliydik"
 


"Türkiye ile yapacağım görüşme sonrasında Trump National Golf Club’a gidip Tiger Woods ve Dustin Johnson ile golf oynamaya gideceğim”

 

 ERDOĞAN'I ARADI

ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye saatiyle 17.00'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, görüşmede, ikili ilişkiler, Soçi zirvesi, Suriye krizi ve bölgesel sorunlar ele alındı. Önümüzdeki saatlerde görüşmeye ilişkin yazılı açıklama da yapılacağı kaydedildi.

Erdoğan görüşme sonrasında twitterdan paylaşım yaparak "Bugün ABD Başkanı Sayın Donald Trump ile verimli bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik." dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler