İsrail askerleri canlı yayında Filistinli eylemcileri vurdu

Filistinli bir protestocu canlı yayında İsrail askerleri tarafından vuruldu. . İsrail askerine arkadan saldıran bir protestocu da uzaklaşırken askerler tarafından vuruldu. Çatışmalarda bir gazeteci de ayağından yaralandı.

Yayınlanma: 15.12.2017 - 14:50
Abone Ol google-news

<video:886861>

Canlı yayında Filistinli bir protestocu İsrail askerleri tarafından vuruldu. Vurulan protestocu ambulansa bindirildi ancak İsrail askerleri ambulansın hastayı götürmesine izin vermediler.

BİR PROTESTOCU DAHA VURULDU

Ramallah’da protestolar devam ederken ikinci protestocu da İsrail askerleri tarafından vuruldu. İsrail askerine arkadan saldıran protestocu uzaklaşırken askerler tarafından vuruldu. Vurulan protestocu ambulansa bindirildi. Vurulma anı DHA Muhabiri İrfan Sapmaz tarafından canlı yayında görüntülendi. Vurulan göstericinin elinde bıçak ve üzerinde bomba olduğu iddia edildi. 


ÇATIŞMADA BİR GAZETECİ YARALANDI - VİDEO<video:886967>

Çatışmalarda bir gazeteci de ayağından yaralandı. Yaralı gazeteci ambulansla hastaneye kaldırıldı.  Kentte yer yer çatışmalar kesiliyor ve tekrar tansiyon yükseliyor. Göstericiler İsrail askerlerine taş ve sopalarla saldırırken, İsrail askeri ise çatışmada gerçek mermi kullanıyor. Çatışmalardan göstericilerden birden fazla kişi yaralandı.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler