Bir milyar doları var ama Çağlayan kadar olamadı

Kendisini halife ilan ettikten sonra ilk kez ortaya çıkan IŞİD lideri Ebubekir el Bağdadi'nin yaklaşık olarak 21 dakika olan görüntülerinde Bağdadi'nin kolunda görülen saat dikkat çekti.

Yayınlanma: 07.07.2014 - 10:23
Abone Ol google-news

17 ve 25 Aralık Rüşvet ve Yolsuzluk Operasyonları sonrasında Eski Bakan Zafer Çağlayan'ın saati çok tartışılmış 700 bin TL olan saat hakkında birçok haber yapılmış, Zafer Çağlayan'ın bu saat ile ilgili yalan beyanda bulunduğu ve ayrıca saatin kaçak olduğu iddiaları gündeme gelmişti. Şimdi Irak'ta halife seçilen ve büyük tartışma yaratan IŞİD Terör Örgütü'nün lideri saatiyle gündeme geldi. 1 Milyar doları olduğu konuşulan halife Eski Bakan Zafer Çağlayan'ı bu konuda geçemedi.

The Telegraph'tan Oliver Duggan imzalı haberde; IŞİD lideri Bağdadi'nin taktığı saatin 3 bin 500 Sterlin'lik (12 bin 799 TL) bir Omega ya da Rolex benzeri bir kol saati olduğu belirtildi.

Haberde; IŞİD lideri Bağdadi'nin Cuma günü Musul'un Büyük Camii'nde Müslümanlara çağrıda bulunarak ilk kez kamuoyuna konuştuğu belirtilerek yaptığı konuşmayla birlikte saatininde dikkat çektiği, ayrıca Youtube'a gönderilen görüntülerin sosyal medyayı karıştırdığı vurgulandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler