Oprah Winfrey'den ABD Başkan adayı olacağı iddiasına yanıt: DNA'mda yok

75. Altın Küre Ödülleri'nde yaptığı etkileyici konuşma nedeniyle ABD Başkanlığına aday olmaya hazırlandığı iddia edilen ABD'li televizyon yıldızı Oprah Winfrey "Başkanlık benim ilgilendiğim bir şey değil. Bu benim DNA'mda yok" dedi.

Yayınlanma: 26.01.2018 - 12:26
Abone Ol google-news



ABD'li TV yıldızı Winfrey Oprah, başkan adayı olacağı yönündeki iddialara yanıt verdi.

'BAŞKANLIK İLGİLENDİĞİM BİR ŞEY DEĞİL'

InStyle dergisine konuşan Winfrey "Her zaman neleri yapabileceğimi ve neleri yapamayacağımi bilmek konusunda kendime güvenmişimdir. Başkanlık ilgilendiğim bir şey değil. Bu benim DNA'mda yok" dedi.

63 yaşındaki Winfrey ABD'nin en zengin iş kadınlarından biri ayrıca belki de ABD'nin eski First Lady'si Michelle Obama'nın ardından ülkesinde en çok tanınan Afroamerikan kadını.

Sputnik'in aktardığına göre InStyle dergisi Mart ayı sayısı için yaptığı röportajı kapağa da taşıyarak Winfrey'nin fotoğrafının yanına "Merhaba, Başkan Hanım?" başlığını attı.

TACİZ VE SALDIRILARA KARŞI SESİNİ YÜKSELTEN KADINLARA DESTEK VERMİŞTİ

?Winfrey, 75. Altın Küre Ödülleri'nde eğlence dünyasına katkılarından dolayı 'Cecil B. DeMille' onur ödülünü alırken yaptığı konuşmada ırkçılıkla mücadelesini anlatmış ve ABD'deki çeşitli sektörlerde yaşanan cinsel taciz ve saldırılara karşı sesini yükselten kadınlara destek vermişti. Winfrey "Yıllardır erkek egemenliğinin altında ezilen kadınların artık kendi güçlerinin farkında olma zamanı geldi" demişti.Konuşmanın ardından Twitter'da #oprah2020 etiketi TT (trend topic) olmuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler