JÖH ve PÖH timleri Afrin'e gidiyor

TÜRK Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından başlatılan 'Zeytin Dalı Harekatı' kapsamında, Türkiye'nin çeşitli illerinden Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Polis Özel Harekat (PÖH) timleri, sınır bölgesine sevk ediliyor. Jandarma ve polis özel harekat timlerinin harekat kapsamında, Afrin bölgesinde 'meskun mahal' operasyonlarına katılacağı belirtildi.

Yayınlanma: 20.02.2018 - 17:16
Abone Ol google-news

<video:930461>



TSK tarafından 20 Ocak'ta, başlatılan 'Zeytin Dalı Harekatı' kapsamında, sınır bölgesine sevkiyat sürdürülüyor. Sınır bölgesine Türkiye'nin çeşitli illerinden JÖH ve PÖH timleri sevk ediliyor. Bölgeye gönderilen timler, harekat kapsamında, Afrin bölgesinde 'meskun mahal' operasyonlarına katılacak.

KRİTİK NOKTALAR; CİNDERES VE RACO

Afrin bölgesinde kritik öneme sahip olan Cinderes ve Raco beldelerinin etrafındaki tepeler, 'Zeytin Dalı Harekatı'nın 32'nci gününde kontrol altına alındığı belirtildi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgilere göre, bölgeye JÖH ve PÖH timleri, Cinderes ve Raco beldelerinde olabilecek 'meskun mahal' operasyonlarına katılmak için sınır bölgesine sevk edilerek, hazır bekletilecek.

Harekat kapsamında Adıyaman, İzmir ve Kocaeli'den JÖH ve PÖH timleri, 'meskun mahal' operasyonları için Afrin'e gitmek üzere sınır kentlerine gönderildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler