Londra'da Suudi Prens görgüsüzlüğü: Babam ne istersem alır

2017 yılının son günlerinde İngiltere'nin başkenti Londra'ya taşınan Suudi milyarder Turki Bin Abdullah lüks hayatı ile Londra'ya hızlı ayak uydurdu. ALtın kaplama araçlarla kentin sokaklarında dolaşan Suudi prens, valelere bile en az 50 pound bahşiş bırakıyor.

Yayınlanma: 24.02.2018 - 11:25
Abone Ol google-news

Suudi milyarder Turki Bin Abdullah'ın altın kaplama tutkusu birkaç yıldır bilinen bir konu. 2017 yılının son günlerinde İngiltere'nin başkenti Londra'ya taşınan Suudi milyarder Turki Bin Abdullah lüks hayatı ile Londra'ya hızlı ayak uydurdu.

Altın kaplı arabalardan oluşan filosu ile şehirde gezen Bin Abdullah röportaj verdi. 23 yaşındaki genç playboy, "Babam ne istersem" alır dedi.

Abdullah, çeşitli yayın organlarınca "Arap Playboy, Suudi Prens, zengin şeyh ve işadamı" olarak tanımlanmıştı. Valelere en az 50 pound (Yaklaşık 200 TL) bahşiş veren Bin Abullah arkadaşlarını hediyelere boğmaktan hoşlanıyor.

Suudi milyarder, lüks otomobil satın almanın, kendisi için bir tutku olduğunu söylüyor.

Ayrıca, Bin Abdullah'ın, Kanadalı rap'çi Drake ve ABD'li rap efsanesi Dr. Dre ile çok yakın arkadaş. Bin Abdullah, kendisinin de bir iş kurmak üzere olduğunu belirtti ancak başka detay vermedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler