Salas sakatlandı Ramos'a tepki yağdı

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile karşı karşıya gelen Liverpool'da Muhammed Salah, omzundan sakatlandı. Mısırlı yıldız sakatlığı sonrasında gözyaşlarını tutamadı ve saha kenarına geldi. Salah'ın sakatlığıyla ilgili olarak yapılan açıklama ise futbolseverleri üzdü! Real Madrid'li Ramos'a sosyal medyada büyük tepki yağdı.

Yayınlanma: 27.05.2018 - 12:41
Abone Ol google-news

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de Real Madrid'le karşı karşıya gelen Liverpool'da sakatlık sıkıntısı yaşanıyor! 26. dakikada Real Madrid kaptanı Sergio Ramos'la girdiği ikili mücadele esnasında yerde kalan Salah, omzunun üzerine düştü. Gördüğü ilk tedavinin ardından ayağa kalkan ve oyuna devam eden Salah, yaklaşık 3 dakika sonra ise kendini bir kez daha yere bıraktı!

<haber-dikey:983851>

Yerde kalan Salah, gözyaşlarını tutamadı!

Liverpool'un Şampiyonlar Ligi'ndeki en golcü iki oyuncusundan biri olan Salah, oyuna devam edemedi. Saha kenarına ağlayarak gelerek yerini Adam Lallana'ya bıraktı.

 Liverpool'u sırtlamıştı

ngiliz ekibinin bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki en golcü futbolcuları Muhammed Salah ve Roberto Firmino'ydu. Liverpool'daki ilk yılında birçok rekora imza atan ve çok sayıda ödül kazanan Mısırlı futbolcu Salah ile Brezilyalı yıldız Firmino, play-off turundan itibaren Liverpool formasıyla 11'er gol kaydetti. İngiltere Premier Lig'de gol kralı olan Muhammed Salah da 80 milyon Euroyla Liverpool kadrosundaki piyasa değeri en yüksek oyuncu olarak dikkati çekiyor.

 Sakatlığı ciddi mi?

Salah'tan gelen haber, futbolseverleri üzdü! BBC'nin haberine göre Mısırlı yıldızdan gelen ilk haberlere göre Salah'ın omzu çıktığı yönündeydi. Liverpool'un teknik direktörü Jürgen Kloop, Real Madrid'e 3-1 kaybettikleri UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin ilk yarısında oyundan çıkmak zorunda kalan yıldız oyuncu Muhammed Salah'ın sakatlığının ciddi olduğunu belirtti.

Ukrayna'nın başkenti Kiev'deki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Mısırlı futbolcu Salah'ın sağlık durumuna ilişkin bilgi veren Klopp, "Maç sonunda hastaneye gitti ve omzunun röntgeni çekildi. Durum iyi gözükmüyor." ifadesini kullandı.

Mısırlı oyuncunun sakatlığının ciddi olabileceğini vurgulayan Alman çalıştırıcı, "FIFA Dünya Kupası'nı kaçırabilir. Omzunda ciddi bir sorun var. Gerçekten inanılmaz bir durum." değerlendirmesinde bulundu. Sosyal medya platformu Twitter'da en çok konuşulan konu, UEFA Şampiyonlar Ligi finali oldu.

Sosyal medyada Salah'ı sakatlayan  Ramos'la ilgili 1 milyondan fazla twit atıldı

Dünyada hakkında en çok twit atılan 10 konu başlığından 9'u final karşılaşmasıyla ilgili oldu. İki takım adına da yüz binlerce twit atıldı. Liverpool'da sakatlanarak oyundan çıkan Muhammed Salah'ın ismi ise Arapça olarak dünya listesine girdi ve Mısırlı oyuncu, en çok konuşulan isimlerin başında geldi. Muhammed Salah'ın sakatlandığı pozisyonda bulunan Real Madridli Sergio Ramos'un ismi de Twitter'da 1 milyondan fazla yazıldı.

 Ramos'tan Salah yorumu: Suçluluk duymuyorum

 Sergio Ramos, maç sonrasında yaptığı açıklamada ise tepkileri yine üzerine çekti. İspanyol savunmacı, "Salah'ın sakatlığı için suçluluk duymuyorum" ifadelerini kullandı.

Salah'tan gelen haber herkesi yıktı: "Dünya Kupası'nı kaçırabilir!" Ramos'a büyük tepki...

Sergio Ramos, maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında Livepoollu Salah'ın kalitesinin, Ronaldo ve Barcelonalı Lionel Messi ile aynı seviyede olup olmadığına ilişkin soruyu yanıtlamıştı

 Salah'tan gelen haber herkesi yıktı: "Dünya Kupası'nı kaçırabilir!" Ramos'a büyük tepki...

İspanyol savunmacı "Onlar farklı gezegenden. Bazıları daha popüler olur, bazıları ise parlar ve ortadan kaybolur."

"Biz ise en fazla harika oyuncu tanımına gireriz. Salah da harika bir oyuncu ve bu sezonki performansıyla bunu kanıtladı. Daha fazlası olabilmek için önünde iyi bir şans var." şeklinde cevapladı.

Salas sakatlandıktan sonra sahayı terk ederken gülümseyen Ramos'a tepki yağdı..İşte o tepkilerden bazıları;


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler