Çavuşoğlu: Kandil'i dümdüz edeceğiz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Afrin'de, Cerablus'ta, El-Bab'ta inlerine nasıl girdik gördünüz. Şimdi sıra geldi Kandil'e. Kandil'i de dümdüz edeceğiz. Onları inlerine gömeceğiz. Tehdit neredeyse orada yok edeceğiz" dedi.

Yayınlanma: 11.06.2018 - 19:05
Abone Ol google-news

Dışişleri Bakanı MevlütÇavuşoğlu, Kandil operasyonuna ilişkin olarak, "Afrin'de, Cerablus'ta, El-Bab'ta inlerine nasıl girdik gördünüz. Şimdi sıra geldi Kandil'e. Kandil'i de dümdüz edeceğiz. Onları inlerine gömeceğiz. Tehdit neredeyse orada yok edeceğiz" dedi.

Çavuşoğlu, Antalya'nın Kaş ilçesine bağlı Gömbe Mahallesi'nde düzenlenen geniş katılımlı toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'yi 16 senede zor şartlara rağmen kalkındırdıklarına işaret ederek, artık Türkiye'nin şahlanma vaktinin geldiğini ifade etti.

Antalya-Denizli otoyolunu hayata geçireceklerini aktaran Çavuşoğlu, artık İzmir'e çok hızlı bir şekilde ulaşılabileceğini bildirdi.

Bakan Çavuşoğlu, Antalya'ya yapılacak 3. havalimanı için 4 ayrı yerde etüt çalışması yaptıklarına ve Kaş-Demre arasında karar kılındığına değinerek, "Kaş ile Demre arasına yılda 5 milyon turist getirecek 3. havalimanını kazandırıyoruz. Bunu yaparken de çevre dokusunu koruyacağız. Daha önce yapılan hataları yapmayacağız." dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler