Dünyanın televizyonu sadece bir tık ötede

Bütün dünyadan 2 bin 500’den fazla kanala, bilgisayarınızdan bir tıkla bağlanabiliyorsunuz. Hayata başka bir gözle bakmak ilginç oluyor.

Yayınlanma: 21.12.2015 - 21:04
Abone Ol google-news

Araştırmacılar hesaplamış... Ömrümüzün 25 yılını uyuyarak geçiriyoruz. 10.3 sene işte geçiyor. 9.1 yıl da aralıksız televizyon seyrediyoruz. Kanal değiştirmek güzel de ülke “zaplamaya” ne dersiniz?

Günümüzde gittikçe hızlanan internetin bir faydası da dijital medyanın internet üzerinden yayılması oldu. Dünyanın belli başlı televizyonları da bu yelpazede yer alıyor. Hiçbir ücret ödemeden dünyanın televizyonunu bilgisayar ekranınıza getirmek işten bile değil. Aslında akıllı TV kullanıyorsanız veya bir Apple TV sahibi iseniz bilgisayardan televizyonunuzun ekranına da yansıtmanız ayrı bir keyif katacaktır. Türk kanallar var ama çoğu kanal tahmin edebileceğiniz gibi başka dillerde. Lakin lisan öğrenmenin en iyi yollarından birinin de televizyon yayınlarını -öğrenmek istediğiniz dilde- izlemek olduğunu hatırlatalım. Gitmeniz gereken adres: www. freeintertv.com

Telefonu şarj eden zemin geldi!

Ocak ayından itibaren beyaz eşyası içinde modern dairelerde stüdyo bakanların soracağı bir soruyu buradan yazayım... “Telefon şarj eden zemin var mı?”

Bu şu demek; bir masa veya tezgâh belli bir özel malzeme ile kaplanıyor, siz bu zemine telefonunuzu (tablet de olur) bıraktığınız anda şarja takılmış gibi dolmaya başlıyor. Fişe takacağınıza zemine (misal masa) bırakıyorsunuz.

DuPont tarafından yeni geliştirilen teknolojinin adı: Corian Şarj Yüzeyi (Corian Charging Surface). Sadece DuPont Corian ile kaplı masa, tezgâh gibi yüzeylerde kullanılabilen bir ürün. Mekâna uygun olarak ve özel olarak projelendirilmesi gerektiğinden fiyatı da projeye göre değişkenlik gösteriyor. Proje çalışması için DuPont Yapı Çözümleri Türkiye’ye ulaşabilirsiniz.

Ürünü merak edenler için adres: http://www.dupont.co.uk

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler