TEV’den 2 milyon TL’lik burs

Türk Eğitim Vakfı (TEV) 2018-2019 eğitim döneminde üstün başarı göstererek burs almaya hak kazanan bursiyerini dün Taksim’deki Divan Otel’de düzenlediği toplantıyla tanıttı. TEV Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı, TEV bağışçıları ve bursiyerlerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda konuşan TEV Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Koç, eğitim görmek isteyen fakat maddi gücü yetersiz kalan binlerce ço

Yayınlanma: 14.02.2019 - 22:49
Abone Ol google-news

Koç, “Tam 12 senedir geleceğin liderleri olarak görmeyi arzu ettiğimiz bu gençlerimize yalnızca maddi destek vermekle kalmayıp, onları üstün başarılarından dolayı onurlandırmayı ve ülkemizin geleceğinde söz sahibi olma konusunda cesaretlendirmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.

646 bursiyer
Bugüne kadar toplam 646 gencin TEV’den Üstün Başarı Bursu almaya hak kazandığını aktaran Koç, “Daha önceki yıllardan devam edenlerle birlikte eğitimine destek olduğumuz bursiyerlerimize, 2018-2019 öğretim yılında toplam 2 milyon 200 bin lira burs ödemesi yapılacak” dedi.
Koç, şöyle devam etti:
“Sizler, Cumhuriyetin ilke ve inkılaplarına inanmış, sadık, demokrasiye inanan, laik, adil, yenilikçi, vatanperver, kendine güveni tam, fikri ve irfanı hür gençler olarak, memleketimiz ve insanlık için önemli işler yapacak olan yarının liderlerisiniz. Sizlere Ulu Önderimizin ‘Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak’ öğüdünü hatırlatmak istiyorum. Azim ve çalışkanlığın yenemediği çok az şey vardır. Öğrenimlerinizi tamamladıktan sonra gerçekleştirecekleriniz, tüm bilim ve eğitim camiası için örnek ve yol gösterici olacak, ülkemize ve insanlığa fevkalade faydalar sağlayacaktır. Sizin değerli katkılarınızla gelecekte daha da müreffeh ve aydınlık bir ülkede yaşayacağımıza dair en ufak bir şüphem yok. Sizin gibi pırıl pırıl, iyi yetişmiş genç insanları topluma kazandırdığımız için de bir o kadar mutluyuz.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler