Açıköğretim (AÖF) sınav giriş yerleri açıklandı

Açıköğretim Fakültesi'nin 12-13 Aralık'ta yapılacak olan güz dönemi ara sınavlarına giriş yerleri açıklandı. Anadolu Üniversitesi'nin internet sitesi, sınav giriş belgesinin açıklanmasının ardından kısa bir süre sonra çöktü.

Yayınlanma: 08.12.2015 - 13:20
Abone Ol google-news

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi Ara Sınav giriş yerleri açıklandı. Açıköğretim Fakültesi'nin güz dönemi ara sınavları 12-13 Aralık 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Ara Sıvav Giriş Belgesine http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

AÇIKÖĞRETİM SINAV SAATLERİ

Açıköğretim Fakültesi sınavları, 12 Aralık 2015 Cumartesi ve 13 Aralık 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek. Sınavlar saat 09.30 ve 14.00'te başlamak üzere iki seansta gerçekleştirilecek.

AÇIKÖĞRETİM SINAVA GİRİŞ İÇİN GEREKENLER

Sınava girerken, fotoğraflı sınav giriş belgeniz, fotoğraflı ve onaylı özel kimlik belgeniz (Nüfus cüzdanınız, sürücü belgeniz veya pasaportunuz) yanınızda olmalı. Bu belgeler olmadan sınava girmeniz mümkün değildir.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ'NİN SİTESİ ÇÖKTÜ

Giriş yerlerinin açıklanmasıyla birlikte Anadolu Üniversitesi'nin internet sitesi çöktü. Çok sayıda öğrenci, sınavlara gireceği okulu internet sitesinin çökmesi nedeniyle öğrenemiyor. Ancak üniversiteye ait akıllı telefon uygulaması ile sınav giriş yerleri sorunsuzca öğrenilebiliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon