TEOG birinci gün oturumları sona erdi

Ortaokul 8'inci sınıfta okuyan 1 milyon 190 bin 826 öğrencinin katıldığı TEOG sınavlarında ilk gün oturumları tamamlandı. Öğrenciler bugün Türkçe, Matematik ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden sınava girdi.

Yayınlanma: 23.11.2016 - 09:43
Abone Ol google-news

<video:634554>

 

Milli eğitim Bakanlığınca (MEB), Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında, 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik 23-24 Kasım'da yapılacak merkezi ortak sınavlara 1 milyon 190 bin 826 öğrenci katıldı.

 

İLK GÜN OTURUMLARI SONA ERDİ

İstanbul'da, Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG- 2016) sistemi çerçevesinde, ortaokul 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik birinci dönem ortak sınavlarının ilk gün oturumu gerçekleştirildi.

Sınava giren öğrenciler ve aileleri, sabahın erken saatlerinde okul bahçesinde toplandı. Sınav öncesi heyecanlı oldukları gözlenen öğrencileri aileleri sakinleştirmeye çalıştı. 

Bugün gerçekleştirilen birinci oturumda, öğrenciler Türkçe, matematik, din kültürü ve ahlak bilgisi derslerinden sınava girerken, yarınki ikinci oturumda ise fen ve teknoloji, TC inkılap tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil derslerinden sınava girdi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler