AÖF sınav sonuçları açıklandı

Yüzbinlerin beklediği AÖF sınav sonuçları az önce açıklandı. 14-15 Ocak tarihlerinde yapılan AÖF Güz Dönemi Final sınavının sonuçları https://sinavsonuc.anadolu.edu.tr/ adresinden sorgulanabilecek.

Yayınlanma: 30.01.2017 - 10:43
Abone Ol google-news

AÖF sınav sonuçları az önce açıklandı. 14-15 Ocak tarihlerinde yapılan AÖF final sınavı sonuçlarını bekleyen adaylar sonuçlarını AÖF sistemine giriş yaparak sorgulayabiliyorlar. Bahar Dönemi kayıtları ise 13 Şubat'ta başlayacak.

AÖF SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ..

AÖF'TE 3 DERS HAKKI

Anadolu Üniversitesi rektörü Naci Gündoğan, AÖF öğrencileri için önemli açıklamalarda bulundu. Açıköğretim Fakültesi İktisat ve İşletme programlarında kayıtlı olan öğrencilerden mezun olması için sadece tek dersi kalmış olanların dönemlerini uzatmamaları için uygulamada olan tek ders sınav haklarının, bu sene itibari ile birlikte üç derse çıkarıldığını belirtti.

Öğrencilerin belirtilen bu üç ders sınav hakkından yararlanabilmesi için 2016- 2017 eğitim ve öğretim yılı güz dönemi ya da bahar dönemi içerisinde o derslere kayıt yaptırmış olması gereklidir. Başarısız olunan üç dersten de DZ veya YZ gibi harf notu almış olan öğrenciler için üç ders hakkı tanınmamaktadır. Ayrıca uygulamalı olan dersler için de üç ders sınav hakkı tanınmaz. Yapılan üç ders sınavın notu da dönem sonu yani final sınav notu olarak geçmektedir. 

SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ

Sınav sonuçları açıklandıktan sonra öğrenciler, sonuçların açıklanmasının ardından "5 gün" içerisinde Açıköğretim Fakültesi'ne dilekçe yazabilir. Dilekçe iki yoldan yazılabilir

1) Açıköğretim Merkez Büro Yöneticiliği adresine

2) Mail yolundan itiraz dilekçesi yazarak veya [email protected] adresine

Dilekçe adresi "Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Merkez Büro Yöneticiliği Yunus Emre Kampüsü Tepebaşı Eskişehir".

Dilekçede "Ad, soyad, adres, cep telefonu numarası, T.C. Kimlik numarası" olması zorunludur.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler