Yurt dışı eğitimi için dev fuar

Popülaritesini her geçen gün arttıran yurt dışı eğitimleri için Akare firması dev fuarlar düzenliyor.

Yayınlanma: 12.10.2017 - 03:26
Abone Ol google-news

17. yılını yaşayan organizasyon, dünyanın en seçkin lise, üniversite ve dil okullarını fuarda katılımcılarla buluşturuyor. 150’den fazla yabancı okul yetkilisi, eğitim danışmanları ve staj yetkilileri yurt dışında okuma hayalleri kuranların hayallerini gerçeğe çevirmek için 12-14-15 Ekim’de İstanbul Bostancı Dedeman Otel’de ve 13-14 Ekim tarihlerinde de Harbiye Hilton’da katılımcılarını bekliyor.

FUARA ÖZEL BURS İMKÂNLARI SUNULACAK

ABD’den İngiltere’ye, Fransa’dan Hollanda’ya, Avustralya’dan Güney Afrika’ya kadar yüzlerce okul temsilcisinin katılacağı fuar için okulların özel indirim ve burs imkânları da bulunuyor. Her bütçeye ve her yabancı dil seviyesine uygun dil okulları da fuarda öğrenciler için yer alacak.

KONSOLOSLUK YETKİLİLERİ DE YER ALACAK

Ayrıca fuarda konsolosluk yetkilileri, kariyer danışmanları ve eğitim danışmanları ücretsiz verecekleri seminerler ile yurt dışına en kolay ve az maliyetle gitmenin de püf noktalarını katılımcılarla paylaşacak.

Fuarla ilgili daha fazla bilgi almak ve ücretsiz online davetiye almak isteyen öğrenciler: www.akare.com.trsayfasını ziyaret edebilirler.

İŞTE AKARE FUARLARININ TARİHLERİ VE YERLERİ

12 Ekim İstanbul Bostancı Dedeman Hotel

14 Ekim İstanbul Harbiye Hilton Hotel

15 Ekim İstanbul Harbiye Hilton Hotel

17 Ekim Ankara Sheraton Hotel

19 Ekim İzmir Hilton Hotel


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler