ODTÜLÜLER DERSHANESİ

Odtülüler Dershanesi Ankara Kızılay’da 2009 yılında kurulan bir dershanedir. 9 yıldır eğitim veren kurum etüt merkezi, dershane ve temel lise olarak eğitim vermeye devam etmektedir. İdari personeli, alanında uzman öğretmenleriyle öğrenciler için iyi bir eğitim vermek için 9 yıldır eğitim vermektedir.

Yayınlanma: 07.03.2018 - 16:43
Abone Ol google-news

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, maddi ve manevi değerlere saygılı, nitelikli, hoşgörülü, başarılı, araştıran, sorgulayan, merhametli, güler yüzlü ve kendine güvenen öğrenciler yetiştirmek için eğitim vermekteyiz. Bunun için tüm dershane kadromuz özverili bir çalışma içerisindedir. Yenilikleri yakından takip eden, kendini geliştirmek için araştıran, sorgulayan öğretmen kadromuz öğrencilere de aynı nitelikleri kazandırmayı amaçlamaktadırlar. Öğrencilere başarma duygusu yaşatarak özgüvenlerini yüksek tutmaya çalışmaktadırlar.

Ankara dershane denilince öğrenci merkezli, öğrencilerin eğitim öğretim sürecine aktif olarak katıldıkları dershaneler akla gelmektedir. Öğrencilerin başarılı olabilmeleri için öğrenciler, dershane ve veliler ortak işbirliği içerisinde hizmet vermektedirler. Öğrenci başarısı için öğrencinin eğitimi için görevli olan tüm insanların ortaklaşa çalışması gerekir. Bireylerin akademik başarılarını artırmak sadece öğrencilerin tek başlarına yapabilecekleri bir şey değildir. Öğrencilerin okulda ve evde yaşadıkları olaylar onların başarılarını etkiler. Öğrencilerinin birbirleriyle ya da evde yaşadıkları üzücü şeyler onların dikkatlerini dağıtıp konsantrasyonlarını dağıtabilir. Bu tarz durumlarda öğrencilerin akademik başarılarını olumsuz etkileyebilir. Aynı şekilde evde ebeveynlerin birbirleriyle ya da çocuklarıyla yaşadıkları sorunlarda öğrencileri etkilemektedir. Normal hayatın olağan durumları olduğu için bu durumlardan öğrencilerin en az düzeyde etkilenmelerini ve akademik başarılarını düşürmemesi için okulla veliler işbirliği içinde olmaları öğrenci için her zaman iyidir. Motivasyon ve rehberlik etkinlik saatleriyle öğrencilerin başarılarını desteklemektedirler.

Ankara dershaneler Kızılay merkezde butik dershane olarak eğitim veren dershanelerdir. 12 kişilik sınıflarda öğrencilerle güler yüzlü, hoşgörülü ve iyi bir eğitim veren öğretmenlerimiz alanlarında başarılı, nitelikli ve iyi öğrenciler yetiştirmeye çalışmaktadır. 12 kişilik sınıflar derslerin verimli geçmesi için en ideal sınıf mevcududur. Öğrenciler için yaz kampları yapılmaktadır. Tüm öğrencilerin tatil yaptıkları dönemde öğrencileri yeni eğitim-öğretim yılına iyi bir şekilde hazırlanmaları için yazın dersler verilmektedir. Yaz kampında öğrencileri sınıf düzeylerine göre sınıflarına alınmaktadır. Bu sınıflarda öğrenciler eksiklerine göre uygun programlar doğrultusunda dersler verilmektedir. Böylece yeni eğitim yılında öğrenci eski yıllara ait konu eksiği kalmadan iyi bir şekilde başlamaktadırlar. Odtülüler dershanesi öğrenciler için özverili çalışan bir kurumdur.
Detaylı Bilgi
https://www.odtululeraktifegitim.com/
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon