Vodafone Red’den 440 milyonluk tasarruf

Red’li aboneler son bir yılda 213.3 milyon GB mobil internet kullandı.

Yayınlanma: 12.08.2018 - 23:21
Abone Ol google-news

Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Colman Deegan, “Vodafone Red hizmetlerini son bir yılda 795 bin müşterimiz kullandı. Bu müşterilerimize toplam 440 milyon liralık tasarruf sağladık” dedi. Deegan, bu tasarrufun 396 milyon TL’sinin yurtdışından, 40 milyon TL’sinin GSM dışındaki faydalardan ve 3.4 milyon TL’sinin de içerik servislerinden sağlandığını aktardı.

3.5 milyon SMS

Bu sene sekizinci yılını kutlayan Vodafone Red’in son bir yıllık sonuçlarının paylaşıldığı toplantıda konuşan Deegan ve Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Nedim Baytorun, abonelerine sağladıkları tasarruf ile ülke ekonomisine de katkı sunduklarının altını çizdi.
Baytorun’un aktardığına göre, Red kullanan müşteriler son bir yılda 213.3 milyon GB mobil internet kullandı, 20.5 milyar dakika telefon konuşması yaptı ve 3.5 milyar adet SMS attı. Vodafone Red’lilerin aylık internet kullanımının ortalama 8.5 GB’a ulaştığını kaydeden Baytorun, veri trafiğinin ise geçen yıla kıyasla yüzde 57 arttığına dikket çekti. Baytorun, “Bugün ortalama 8.5 GB data tüketiminden bahsediyoruz. Bu, ortalama bir faturalı müşterinin tüketim alışkanlıklarının tam 4 kat fazlasından bahsediyoruz demek oluyor” diye konuştu.

Diğer yandan, Vodafone Red’in sponsor olduğu dijital tiyatro ‘Kürk Mantolu Madonna’nın 9 bin Red’li tarafından izlendiğini söyleyen Nedim Baytorun, İstanbul Film Festivali’ne özel yüzde 50 bilet indirimi ile de 5 bin 542 kişinin 11 bin 330 bilet aldığını belirtti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler