'Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı'nı destekleyen şirketler

Geçtiğimiz gün Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı 'Enflasyon'la Topyekun Mücadele Programı'na ilişkin Koç Topluluğu, Yıldız Holding, A101 ve Tudors'tan açıklamalar geldi.

Yayınlanma: 10.10.2018 - 08:47
Abone Ol google-news

Koç Topluluğu, 'Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı'nı, uygun sektörlerde ve belirli ürünlerde yapacakları indirimlerle destekleyeceğini açıkladı.

<haber-dikey:1106493,1106500>

Koç Topluluğu'ndan yapılan açıklamada şu konuların altı çizildi:

"Koç Topluluğu olarak 90 yılı aşkın süredir Ülkemizin ekonomik ve toplumsal kalkınmasına katkı sağlayacak şekilde yatırım yapmaya devam ediyoruz. Son 5 yılda yapmış olduğumuz 35 milyar liralık yatırım da bunun somut bir göstergesidir.

"Son dönemde memleketimizin karşı karşıya olduğu sıkıntılı günlerin üstesinden hep birlikte gelebileceğimize inanıyoruz.

"Hiç şüphesiz uzun vadeli sürdürülebilir büyümeyi sağlama yolunda en öncelikli unsur ekonomide güven ortamının oluşmasıdır.

"Doğru politikalarla sanayimizi güçlendiren, Ar-Ge, üretim, istihdam ve ihracat kabiliyetlerimizi artıran ve yatırımları teşvik eden bir yaklaşım ülkemizin sahip olduğu potansiyeli daha da ileri taşıyacaktır.

"Bu bağlamda, Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından başlatılan, 'Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı'nı uygun sektörlerde ve belirli ürünlerde yapacağımız indirimlerle destekliyoruz."

Yıldız Holding, Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı'nı desteklemek için indirim yaptığını açıkladı.

Yıldız Holding'den yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından başlatılan Enflasyon ile Topyekün Mücadele Programı için 75 yıllık yerli ve milli markamız Ülker Bisküvi ile ŞOK Marketler, Bizim Toptan Satış Mağazaları, diğer uygun sektörlerde ve belirli ürünlerimizde tüm Türkiye’de satış noktalarıyla anlaşarak, çeşitli kampanyalarla destekleyerek indirim yapıyoruz.
" Enflasyonla etkili ve sürdürülebilir bir mücadele için verimli üretim, israfı önleme yolunda gayretli bir şekilde çalışıyoruz. Türkiye için, ülkemiz için bugün ve her zaman halkımızın yanındayız."

A101'den yapılan açıklamada şöyle denildli:

"Enflasyonla Topyekun Mücadele Kampanyası kapsamında Türkiye’nin yüksek indirim marketi A101 olarak tam desteğimizi bildiririz. 8 bin mağazaya ulaştığımız 10. yılımızda müşterilerimize kaliteli ürünleri en ucuz fiyata sunabilmenin sorumluluğunu, 45 bin çalışanımızla omuzlarımızda taşıyoruz. Müşterimizin beklentilerini işin kalbine koyduğumuz yüksek verimli iş modelimiz sayesinde müşterilerimizin ihtiyacı olan ürünleri, en ucuz fiyatlara ulaştırma sözü veriyoruz. A101 olarak ülkemizdeki enflasyonla topyekun mücadele sürecinde, indirim kampanyalarımızı güçlendirerek devam ettireceğiz. 8 bin marketimizden gelen satın alma gücümüz sayesinde Türkiye’nin en ucuz fiyatları ile satmaya devam edeceğiz. Hiçbir ürünün satış fiyatı, alış fiyatı artmadıkça artmayacak. A101 fiyatları, her zaman enflasyonun altında olacak. A101, dün, bugün, yarın hep ucuz olmaya devam edecek. A101 olarak, Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak’ın başlattığı Enflasyonla Mücadele Kampanyası'nı sonuna kadar destekliyoruz. Ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz."

<haber-dikey:1106834>

Tudors: Müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz

Tudors Üst Yöneticisi (CEO) Yaşar Ayaydın ise enflasyonla topyekun mücadelede hükümet, iş dünyası ve sivil toplum iş birliğiyle başlatılan milli dayanışmaya destek vereceklerini bildirdi.

Türkiye genelindeki 200'den fazla mağazadaki binlerce çeşit üründe yaklaşık yüzde 10 ila yüzde 50 arasında indirim uygulanacağını aktaran Ayaydın, "Enflasyonla mücadele konusunda hükümetimizle birlikte elimizi taşın altına koymaya hazırız. Müşterilerimizin kaliteli ürüne uygun fiyatla ulaşmasını önemsiyoruz. Bu dönemde tedarikçilerimizin desteği de bizim için çok önemli. Onlardan alacağımız destekle müşterilerimizin enflasyon yükünü hafifletmek amacıyla indirim ve kampanyalarımıza devam edeceğiz. Bu zorlu süreçte müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler