Malatya’da ‘pist’ kâbusu

Malatya Havaalanına, 30 Kasım Cuma gecesi saat 23.00’deki İstanbul Atatürk Havalimanı uçağına (THY) binmek için gelenler, bir kâbusu yaşadı.

Yayınlanma: 01.12.2018 - 22:57
Abone Ol google-news

Malatya Havaalanına, 30 Kasım Cuma gecesi saat 23.00’deki İstanbul Atatürk Havalimanı uçağına (THY) binmek için gelenler, bir kâbusu yaşadı:

-Check-in kontuarına gelen birçok kişiye online check-in yapmamışlarsa uçağa alınmayacakları,  pistle ilgili çalışma olduğu söylendi. Bu yolcular THY yetkililerine yönlendirildi.

-Yetkililer ise pistle ilgili ağırlık kısıtlaması getirildiğini, bu nedenle biletli 180 yolcudan sadece 140’ının uçağa binebileceğini ifade etti.  

-Ayrıca sorunun tüm havayolu şirketleri için geçerli olduğu vurgulandı. Yolculara alternatif de sunulmazken, birçok kişinin biletlerini iade ederek havaalanında ayrıldığı görüldü.

-Tartışmalar, bağırış çağrış sürerken, aynı yetkililer saat 23.30 gibi, yapılan görüşmelerle sorunun aşıldığını, tüm yolcuların uçağı alınacağını açıkladı.

-Kısıtlamaya neden olan sorunun nasıl aşıldığı öğrenilemezken, 23.00 kalkışlı uçak 1 Aralık sabahı 00.30’da havalanabildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler