Ünlü kahve zinciri, baklavacı ve tatlıcı konkordato istedi

Ünlü kahve zinciri Gloria Jeans'in bağlı bulunduğu Grup DNC Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ, Rumeli Tatlıcılık Süt Ürünleri ve Limited Şirketi ve Hacı Sayid Gıda Pazarlama Sanayi ve Anonim Şirketi 'nin konkordato davası Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkeme'sinde açıldı.

Yayınlanma: 13.03.2019 - 12:03
Abone Ol google-news

Mahkeme tarafından 1 Mart 2019 tarihinde açılan davada konkordatonun başarıya ulaşmasının mümkün olup olmadığının yakından incelenmesi amacıyla alacaklı sayısı ve alacak miktarı dikkate alınarak Hukukçu Prof. Dr. Oğuz Atalay, bağımsız denetçi yeminli mali müşavir Bülent Sezgin, mali müşavir Fatih Batuhan Çapar geçici olarak konkordato komiseri olarak görevlendirildi.

Yapılan değerlendirmede borçluların borçlu oldukları banka hesaplarına geçiçci mühletin karar tarihi ve sonrasında gelecek olan alacakları konusunda alacaklı bankaların kendi alacakları yönünden mahsup işlemi yapmalarının önlenmesine ve hesabın konkordato projesi ve konkordato konkordato komiseri denetiminde kullanılmasına, alacaklı olsun veya olmasın bankaların mühlet kararını gerekçe göstererek borçluların hesabında bulunan paraların üzerine bloke konulmasının önlenmesine, hesabın konkordato projesi ve konkordato komiseri denetiminde kullanılmasına karar verildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler