Koç’tan açığın kapatılmasına 1 milyar dolar katkı

Koç Holding AŞ Yönetim Kurulu Üyesi ve Koçtaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, “Topluluğumuzun 88 yıllık geçmişinde ülkemiz için yarattığımız katma değeri, ticari alanda elde ettiğimiz başarıların yanında toplumsal ve sosyal konulardaki çalışmalarımızla da destekledik ve destekliyoruz” dedi.

Yayınlanma: 24.10.2014 - 03:20
Abone Ol google-news

Koç Holding AŞ Yönetim  Kurulu Üyesive Koçtaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, “Topluluğumuzun 88 yıllık geçmişinde ülkemiz için yarattığımız katma değeri, ticari alanda elde ettiğimiz başarıların yanında toplumsal ve sosyal konulardaki çalışmalarımızla da destekledik ve destekliyoruz” dedi.

Koçtaş Kocaeli’deki 3. mağazasını açtı. Açılışta konuşan Koç, Türkiye’nin en büyük şirketi ve gurur kaynağı olan Tüpraş’ın bu şehirde bulunduğunu belirtti. Koç, “Tüpraş’ın son üç yıldır devam ettiği, faaliyete başladığında ülkemizin cari açığının kapanmasına yılda net 1 milyar dolar olumlu katkı sağlamasını beklediğimiz Fuel Oil Dönüşüm Projesi’nin  son aşamasına gelindi” açıklamasını yaptı. Koç, Türkiye’nin pırıl pırıl gençleriyle hep daha iyisini yapmayı azmeden, özel sektörü ve sivil inisiyatifiyle çok büyük potansiyel vaat ettiğinianlatarak,  omuz omuza çalışıldığı müddetçe  Türkiye’nin, sahip olduğu potansiyelin bile ötesinde başarılarla anılacağına yürekteninandığını belirtti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler