Bankacılara ‘köprü’ izni

Anadolu Yakası’nda oturan ING Türkiye Genel Müdürlük çalışanları köprü çalışmaları nedeniyle haftada 3 gün evden çalışacak.

Yayınlanma: 06.07.2019 - 19:36
Abone Ol google-news

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde (FSM) başlayan ve 1.5 ay sürecek bakım onarım çalışması İstanbul trafiğini felç ederken, yurttaşlar da saatlerce trafikte beklemek mecburiyetinde kalıyor.
Bu nedenle hem İstanbul Büyükşehir Belediyesi hem şirketler çözüm yolları arıyor. ING Türkiye de, Maslak’ta bulunan genel müdürlüğünde çalışan 1500’ü aşkın çalışanını kapsayan bir çözüme imza attı. Banka FSM’deki çalışmalar bitene kadar çalışanlarına 3 gün evde çalışma imkânı tanıdı. Buna ek olarak çalışanlar Ümraniye’deki ING ofisinden veya kendilerine yakın olan bölge ve şube ofislerinden çalışabilecekler.

İsteyen İzmir’e
ING Türkiye, FlexING uygulamasıyla genel müdürlük çalışanlarına haftada 2 gün ofis dışında çalışma imkânı sunuyordu. Banka, talep eden genel müdürlük ile Kahramanmaraş Operasyon ve Çağrı Merkezi çalışanlarına bu uygulamayla ister yaz ister kış döneminde geçici olarak İzmir’deki 50 kişilik ofisinde çalışabilme imkânı da veriyor. Çalışanlar, ŞubemFlexi ile de ayda iki kez 1 saat geç gelebiliyor ya da işten 1 saat erken çıkabiliyor.

 

Özel günler için kolaylık
Anne ve baba olan her çalışana “Okulun İlk Günü İzni”, “Karne Günü İzni” ve yıl içinde kendi seçtiği bir günü çocuğuyla geçirebilmeleri için “Turuncu Gün İzni” verilen bankada, hamile çalışanlara da periyodik kontrolleri için ayda bir gün izin var. Anne olanlar da bebekleri 6 aylık olana kadar maaş kesintisi olmaksızın izinli sayılırken, baba olan çalışanlar da 1 yıl boyunca kullanılabilecekleri şekilde 10 gün izin hakkı elde ediyor. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler