Sigorta Cini açıldı

NG Grubu, farklı sigorta şirketlerinin ürünlerini tek bir çatı altında topladı. "Sigorta Cini" isimli ilk sigorta dükkanının açılışı Levent'teki Metro City AVM'de yapıldı.

Yayınlanma: 08.10.2013 - 15:40
Abone Ol google-news

Açılış öncesi konuşan Sigorta Cini Genel Müdürü Pieter-Bas Vos, Türkiye'de ev ve araçların 3'te birinde sigorta olmadığını belirterek bu açığı kapatmak istediklerini söyledi. Vos, sigorta sisteminin insanlarda soru işareti yarattığını, bu kafa karışıklığını gidermek için birden fazla sigorta şirketini tek çatı altında topladıklarını ve buna "Sigorta Cini" adını verdiklerini ifade etti.

Vos, "İnsanlar alışveriş merkezlerine gelerek Sigorta Cini isimli işyerinde sigortalar hakkında bilgi alabilecek. Müşteri hizmetlerinde görevli çalışanlarımız bu sigortaların özelliklerine anlatacak. Olumlu ve olumsuz yanlarını ifade edecek. Müşteri de kendisine uygun olanı seçecek. Böylece kafa karışıklığı ortadan kalkmış olacak. Şu anda 3 iş yeri açtık. Her şehir de bir tane açmayı hedefliyoruz. Tabii Nisan ayına kadar vaktimiz var. Talebi inceleyeceğiz. Eğer olumlu bir talep olursa büyümeye başlayacağız" diye konuştu. Konuşmanın ve tanıtım videosunun izlenmesinin ardından "Sigorta Cini"nin ilk dükkanının açılış kurdelesi kesildi. Kurdeleyi Pieter-Bas Vos kesti. Pieter-Bas Vos, sigorta sisteminin insan aklında yer eden karmaşıklığı simgeleyen kağıt tepesinin önünde poz verdi.

 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler