FU Gayrimenkul 1 milyon ipotek hedefine ulaştı

Gayrimenkul ipoteği sektörünün kurucusu ve öncüsü FU Gayrimenkul, 1 milyon ipotek işlemi hedefine, 2016 yılının ilk aylarında ulaştı.

Yayınlanma: 18.03.2016 - 13:53
Abone Ol google-news

Geçtiğimiz yıl sektörde 10’uncu yılını kutlayan FU Gayrimenkul, mart ayında 1 milyon ipotek tesisi hedefine ulaşarak gayrimenkul ipoteği alanında bir ilki daha gerçekleştirdi.

Gayrimenkul ipoteği sektörünün kurucusu ve öncüsü konumunda olan FU Gayrimenkul, mart ayında bir ilke daha imza attı. 2005 yılından beri uygulamalarıyla sektörünün öncüsü durumunda olan FU Gayrimenkul, 1 milyon ipotek işlemi hedefine ulaştı. ‘Liderliğin Tapusu Bizde’ sloganıyla yola çıkan FU Gayrimenkul Genel Müdürü

Ertuğrul Bul, “1 milyon işlem” hedefine ulaştıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, “Kuruluşumuzun 11. yılında yine bir ilke imza atarak 1 milyon işlem hedefine ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. Yaygın hizmet ağımız, uzman kadromuz, teknolojik altyapımızın yanı sıra hızlı ve yenilikçi hizmet anlayışımızla sektörde en fazla tercih edilen marka konumundayız. Önümüzdeki süreçte hizmet ağımızı daha da genişleterek, sektör lideri pozisyonumuzu güçlendirerek sürdüreceğiz. Başarımızda emeği geçen herkese müteşekkirim. 1 milyonuncu müşterimize de bir sürprizimiz olacak.” dedi.

FU Gayrimenkul Genel Müdürü Ertuğrul Bul: 2016 daha parlak geçecek

Geçtiğimiz yıl konut satışlarının yüzde 33’ünün ipotekli olduğunu belirten FU Gayrimenkul Genel Müdürü Ertuğrul Bul, gayrimenkul sektörünün 2016 yılını daha parlak geçireceğini belirtti. Bul, şunları söyledi: “Türkiye’de konut fiyatları Avrupa ortalamalarına hızla yaklaşıyor. Yaklaşmaya da devam edecek. FU Gayrimenkul olarak senelik 1.2 milyon adetlik konut satışından banka kredili olan yaklaşık 1/3’ünün, 2015 sonunda yüzde 26’sının ipotek tesis işlemelerini biz gerçekleştirdik.

Bunun yanı sıra yine geçtiğimiz yıl kredili olmayan konut işlemlerinde de bilgi ve tecrübemizi Sağlam Tapu markamız ile müşterilerimizin hizmetine sunduk. Kurumlar özellikle 10 milyon Euro’luk sigorta teminatımız ve bugüne dek sigorta teminatımıza başvuracağımız hiçbir hasarlı işlem yaşanmamasının güveni ile bizi tercih ediyorlar.

2015 yılında toplam ipotekli konut sayısı yaklaşık 440.000 adetken, Türkiye’de 2.5 yılda yapılan konut ipoteği sayısı kadar ipotek tesis ettik. Böylesi bir hacme ulaşmakbizleri çok gururlandırıyor. 2016 yılında hizmet verdiğimiz 22 banka ve 36 banka dışı kuruluşun yanı sıra bir büyük bankamıza daha hizmet sağlayan kurum olmayı öngörüyoruz.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler