100 Milyoner dünyaya açılıyor

Türkiye’de profesyonel milyoner adayları yetiştiren 100 Milyoner Kulübü, 2017 de 10 ülkede faaliyet göstermeye başlıyor.

Yayınlanma: 26.12.2016 - 14:22
Abone Ol google-news

100 Milyoner Kulübü, dünyada girişimcilerden faydalı milyonerler yetiştirmek için aday başvurularını açtı. 2017 de 10 ülkede faaliyet göstermeyi hedefleyen 100 milyoner Kulübü ocak ayında Hindistan ve Ukrayna’da milyoner adaylarının başvurularını kabul etmeye başlayacak.

100 Milyoner Kulübü, yasal olan her sektörden, dünyada ses getirme kararlığındaki aday girişimcilere kucak açmış bir strateji okulu. Bu düşüncelerle yola çıkan ve dünyayı paranın yönettiği bu yüzyılda, Türk Toplumu’nun öz sermayeyi ön planda tutan, yurtdışına açılmayı ve bu sayede ülkesine döviz getirerek katma değer üretmeyi hedeflemiş girişimci ihtiyacını karşılamaya söz veren 100 Milyoner Kulübü “Birimiz milyoner olabiliyorsak hepimiz olabiliriz.” Felsefesiyle faaliyet göstermeyi amaçlıyor.

“Hedefin yoksa sen de yoksun”

Hedefin insanların başarı potansiyelini arttırdığını düşünen ve adaylarında hedefler oluşturmayı amaç edinmiş 100 Milyoner Kulübü, çalışma politikalarıyla Türkiye’de büyük bir aday potansiyeline ulaşmış durumda. Dünya üzerinde de aynı başarı skalasını yakalamak isteyen kulübe, milyoner olmak isteyen adaylar kulübün websitesi aracılığıyla başvuru yapabiliyor.

www.100milyoner.com

Haber: İnci İşeri


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler