TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu: Milletvekili maaşı az, gelip bir de yaşantılarını görün

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu vali ve milletvekili maaşlarını az bularak "Gelip bir de Ankara'da onların yaşantılarını görün" ifadelerinde bulundu.

Yayınlanma: 11.08.2017 - 12:57
Abone Ol google-news



TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu önceki gün Devrek ve Çaycuma ilçelerinde yüksek düzeyde vergi ödeyen iş adamlarına yönelik düzenlenen ödül töreninin ardından Dedeman Oteli’nde gerçekleştirilen “Zonguldak Ekonomi Zirvesi” konulu programa katıldı. Rıfat Hisarcıklıoğlu, doğru yapılan bir işin taktir etmesinin bilinmesi söyledi. Vali ve milletvekillerinin aldığı maaşın az olduğunu ifade eden Hisarcıklıoğlu, şöyle dedi:

"Millet olarak biz bunu yağcılık filan zannediyoruz. Tam tersine. Doğru yapılan işi taktir edeceksin. Bu işi yapanlar para pul için yapmazlar. Ne valiye verdiğimiz maaş, maaş. Ne milletvekiline verdiğimiz maaş, maaş açık söyleyeyim. Millet çok zanneder ama gelip bir de Ankara’da onların yaşantılarını görün. Buradan gelen herkese yemek ısmarlayacak, çay ısmarlayacak, otobüs parası verecek. Hastane işi olur hastaneye gönderirler. Zannedersiniz ki çok maaş alırlar. Oda başkanlarının da aynı şey. Belediye başkanlarımız da böyle. O zaman bunlara doğru işler yaptıkları zaman alkış yaparsanız, taktir ederseniz sizlere müthiş hizmet ederler."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler