Evde tanıtım atağı

Konut sektöründe bir taraftan var olan stokları eritmek için yoğun indirim kampanyaları yapılırken diğer taraftan da yeni tanıtımlar için düğmeye basıldı.

Yayınlanma: 22.09.2017 - 06:52
Abone Ol google-news

Ev satışları var olan stokları eritmeye yetmiyor. Özellikle lüks konut segmentinde var olan daireleri eritmek için ardı ardına yeni kampanyalar düzenleniyor. Bugün al 2019’da öde. Faiz oranlarını sabitleme kampanyaları havada uçuşurken yaz aylarının sona ermesiyle konut sektöründe hareketlilik başladı. Binlerce yeni konutun tanıtımı daha fazla stok anlamına gelecek.

Eylül ayı ile birlikte şirketler lansmanlara hız verdi. Son 10 gün içinde aralarında Özyurtlar ve Bahaş Holding ortaklığının hayata geçireceği Meydan Ardıçlı, Invest İnşaat’ın Vadi Koru ve Propa İnşaat’ın Propa Vista projeleri tanıtıldı. 10 gün içinde tanıtımı yapılan konut adedi 3 bini buldu. 15 Eylül’den itibaren başlayan lansmanlar ekim ayı boyunca devam edecek. Gelecek iki üç hafta içinde en az 10 aşkın projenin tanıtımı yapılacak.

12 yeni proje

Yakın zamanda bazı projler şunlar:

* Ağaoğlu Şirketler Grubu olarak, Çekmeköy’de yer alacak Ağaoğlu Çekmeköy projesini 6 Ekim’de açıklayacak.

* Dky İnşaat’ın Kartal’da hayata geçireceği ‘Dky Ada’ projesinin lansmanı 29 Eylül’de gerçekleştirecek.

* Dap Validebağ Konakları projesine ilişkin detayları 2 Ekim’de paylaşacak.

* Dekar Gayrimenkul ile Demiröz Grup Asmalı Bahçe Şehir projesini 27 Eylül’de tanıtacak. 

* Tahincioğlu, 5 Ekim’de Nidapark Bomonti’nin tanıtımını yapacak.

* Sinpaş GYO, yarın Gökorman’ı, Efitaş İnşaat, Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığı ise Ömür İstanbul projesinin detaylarını açıklayacak.

* Ceylan ve Artuklu İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Zer Kartal projesi 27 Eylül’de açıklanacak.

* Sinpaş Finans Şehir’in Alyans İnşaat tarafından hayata geçirilen Cadde Alyans’ın ve ASAF İş Ortaklığı tarafından inşa edilen 3. İstanbul’un tanıtımı olacak.

* Gül İnşaat, Avenue İstanbul projesini 29 Eylül’de açıklıyor. Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığı geçen hafta düzenlemeyi planladığı Büyükyalı İstanbul’un tanıtımını yakın zamanda yapması bekleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon