Makina mühendisleri seçime çağırıyor

Demokrat Makina Mühendisleri başkan adayı Battal Kılıç, “13-14 Ocak’taki genel kurul ve seçimlere bütün meslektaşları çağırıyoruz” dedi.

Yayınlanma: 09.01.2018 - 22:22
Abone Ol google-news

Makina Mühendisleri Odası (MMO) İstanbul Şubesi 13-14 Ocak tarihlerinde seçimlere gidiyor. MMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu’na aday olan Demokrat Makina Mühendisleri, 13 Ocak’ta Şişli Cemil Candaş Kültür Merkezi’nde yapılacak olan genel kurul ve 14 Ocak’ta Mimarlar Odası İstanbul Şubesi’nde yapılacak seçimlere üyelerini çağırdı.

Yurt yapacağız

Makina Mühendisleri Odası (MMO) İstanbul Şubesi seçimlerinde Demokrat Makina Mühendisleri adına seçime giren Yönetim Kurulu Başkan Adayı Battal Kılıç ile başkanlığı dönemin de yaptığı icraatları MMO’nun halk için neler ifade ettiği ve nasıl bir düşünceyi savunduğu konuları üzerine konuştuk. MMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı iki yıldır yürüttüklerini söyleyen Kılıç 48 yıldır demokrat geleneğin odalarında değişmeden devam ettiğini belirtti. Başkanlığı boyunca önemli icraatler yaptığını dile getiren Kılıç, “Tuzla’da Suat Sezai Gürü Uygulamalı Eğitim Merkezi’ni hayata geçirdik. İkitelli Uygulamalı Eğitim Merkezimiz de yakında hizmete girecek.

Kadıköy’deki Anadolu Yakası Eğitim Merkezi’ni yaptığımız yenileme çalışması ile haftanın 7 günü eğitim veren bir merkez haline getirdik... Çocuklarımızın tarikat ve cemaat yurtlarında tacize uğradığı ve yanarak öldüğü bir ortamda Beylikdüzü Belediyesi ile görüşmelerde bulunup 33. Dönem’de TMMOB Öğrenci Yurdu’nu hayata geçirmeyi planlıyoruz. Özet olarak bahsettiğim bu çalışmaların hepsini birlikte üretme ve birlikte yönetme anlayışımız ile 33. Dönem’de de sürdüreceğiz” dedi.

Geleneğin devamı

Demokrat geleneğin devamı olduklarına değinen Kılıç, “Hükümetten destek alan diğer liste; gerici, yobaz ve baskıcı sistemin taşeronluğunu yapıyor. Demokrat arkadaşlarımızı ‘Demokrat Makina Mühendisleri’ ni desteklemeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı. Kılıç, Gezi Direnişi’ni desteklediklerini, tek adamlık referandumu ve Adalet Yürüyüşü’nde de aynı tavrı aldıklarını şimdi de KHK’lerle, OHAL’le yönetime karşı çıktıklarını söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler