Begümhan Doğan Faralyalı gözyaşlarını tutamadı: Aydın Doğan iyi bir tüccardır

Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı, Doğan Medya Grubu'nun Demirören Grubu'na piyasa değerinin altında satıldığı iddialarına ilişkin, "Aydın Bey çok iyi tüccardır malının değerini her zaman korumuştur. Dolayıısyla bunu öyle düşünmüyorum" dedi.

Yayınlanma: 23.03.2018 - 15:02
Abone Ol google-news

 

Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı, aralarında medyanın amiral gemisi olan Hürriyet'in de yer aldığı medya organlarının Demirören Grubuna satışına ilişkin soruları yanıtlayarak, 40 yıllık güzel bir yolculuk yaptıklarını ve uygun zamanda teklifi değerlendirerek satış kararı aldıklarını kaydetti. Piyasa değerinin altında bir fiyata satıldığına yönelik bir soru üzerine, "Aydın Bey çok iyi tüccardır malının değerini her zaman korumuştur. Dolayıısyla bunu öyle düşünmüyorum" yanıtını veren Doğan Faralyalı, şöyle devam etti: "Hürriyet Gazetesi Doğan Grubu 60 yıllı oldu. Birçok sektöre girdi çıktı bu da 40 yıllık güzel bir yolculuktu. Dünyada da medya sektörü çok büyük değişimlerden geçiyor. Dolayısıyla bunu da biz uygun zamanı diye düşündük. Gelen teklifi değerlendirdik."

DERGİ GRUBU ŞİMDİLİK KALACAK

Satışa konu olmayan dergi grubu ile ilgili olarak Faralyalı, şu anda bir satış düşünmediklerini kaydederek, şu açıklamayı yaptı: " Dergi grubunda şu anda bir satış yok. Blue TV'de grupta kalacak. Daha çok geleneksel medyanın dışında şeyler yapacağız. Daha çok yeni.... Oturucağız, stratejik bir plan yapacağız. Mevcut olduğumuz sektörler var enerji perakende sanayi buralarda varız. Bizim hikayemizde her zaman doğru dönemde doğru sayın alımlar yapıyoruz. Türkiyeye çok güveniyoruz inanıyoruz. Bu nedenle iyi fırsatlar çıkacaktır biz Türkiyeyiz sonuçta.

SEKTÖR HAK ETTİĞİNİ VERDİK

Begümhan Doğan Faralyalı, satışa ilişkin hislerini ise gözleri dolarak şöyle ifade etti:

"İnsanız ve duyguluyuz. Ben 3 yaşındaydım.... Doğrusu bu sektöre hak ettiği herşeyi sonuna kadar verdiğimizi düşünüyorum çok huzurluyum elimizden gelen herşeyi yaptık. Çok öncülük yaptık bu sektöre zamanıydı yani."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler