Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'den erken seçim yorumu: Olumlu bir adım

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin çağrısıyla erken seçime gidilmesi halinde ekonominin nasıl etkileneceğinin sorulması üzerine, bir an önce bu adımın atılması ve belirsizlik ortamının ortadan kaldırılması gerektiğini söyledi.

Yayınlanma: 18.04.2018 - 08:56
Abone Ol google-news

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin erken seçim çağrısına ilişkin, "Yeni sistemi kurup Türkiye'nin gelecekle ilgili o uzun yolculuğa çıkması lazım. Ekonomik anlamda da son derece öngörülebilirlik ve sürdürülebilirlik anlamında olumlu bir adım" dedi.

Erdoğan’ın başdanışmanı: Ok yaydan çıktı, seçimin 2019’da yapılmayacağı ortada

AKP kulisleri hareketlendi: Bahçeli tuzak mı kuruyor?

Zeybekci, AKP TBMM Grup Toplantısı öncesinde gazetecilerin, MHP lideri Bahçeli'nin çağrısıyla erken seçime gidilmesi halinde ekonominin nasıl etkileneceğinin sorulması üzerine, bir an önce bu adımın atılması ve belirsizlik ortamının ortadan kaldırılması gerektiğini söyledi.

Ekonominin kötüye gidebileceği ve bir an önce seçim yapılması gerektiği yönünde görüşler bulunduğunun belirtilmesi üzerine Zeybekci, "Şu anda etrafımızdaki ateş çemberi ve yaşananlara bakarsak, Suriye, Irak veyahut ticaret savaşları, Çin, Amerika, Rusya… Daha kötü ne olabilir? Türk ekonomisinin performansı inanılmaz bir dayanıklılıkta" ifadesini kullandı.

Erken seçime götüren borç: 186 milyar dolar

TÜSİAD'dan 'erken seçim' açıklaması

Devlet Bahçeli erken seçim için tarih verdi: 3 Kasım'ı beklemeye gerek yok

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler