Borç yapılandırması isteyen Şahenk plazayı zararına sattı

İşadamı Ferit Şahenk’in sahibi olduğu Doğuş Holding'in gayrimenkul şirketi Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 3 yıldır alıcı bekleyen Antalya'daki plazasını ekonomik koşulları gerekçe göstererek zararına sattı.

Yayınlanma: 17.05.2018 - 11:35
Abone Ol google-news

İşadamı Ferit Şahenk’in sahibi olduğu Doğuş Holding'in gayrimenkul şirketi Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 3 yıldır alıcı bekleyen Antalya'daki plazasını ekonomik koşulları gerekçe göstererek değerinin altına ve zararına sattı. Antalya'da bulunan 2000 Plaza, KDV hariç 13,8 milyon TL olan bedelinin yüzde 24 altında, 10,6 milyon TL'ye peşin ödemeyle satıldı.

 4.10 MİLYON TL ZARAR

 BusinessHT'nin haberine göre, Doğuş'tan satışa ilişkin yapılan açıklamada, satışın ekspertiz değerinin zorunluluktan gerçekleşmesinin sebepleri arasında; günümüzün ekonomik koşulları ile üç yıldır ciddi bir alıcı adayının çıkmamasını gösterdi.

 Satıştan 4,10 milyon TL zarar edildi.Antalya 2000 Plaza, Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde Recep Peker Caddesi'nde bulunuyor. Plaza, 2 bodrum, Zemin ve 10 katlı, 92 adet bağımsız bölümden oluşuyor. Plazanın ofis bölümü dışında, market ve sinemanın da bulunduğu alışveriş merkezi alanı da mevcut.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler