Şirketlerden görkemli kapanış

19 şirketten 250 sporcunun yedi gün boyunca korta çıktığı DEİK Business Tennis Cup ödül töreninin Mövenpick Hotel’deki kapanış kokteyli eğlenceli anlara sahne oldu.

Yayınlanma: 22.05.2018 - 08:17
Abone Ol google-news

 

İş dünyasını 24 Nisan – 5 Mayıs tarihleri arasında kortta buluşturan DEİK Business Tennis Cup’ın ödüllüre sahiplerini 4. Levent’teki Mövenpick Hotel’de buldu. Kort dergisinin haberine göre turnuvada yarışan sporcuların yanısıra Mövenpick Hotel İstanbul Genel Müdürü Bozkurt Atabek, Breeze De Mar Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Akpınar, QNB Finansbank Kurumsal İletişim Yöneticisi Tülin Çelen ve Amerikan Hastanesi Operasyon Müdürü Yasemin Uyguner’in de katıldığı ödül töreni görkemli bir kapanışla sona erdi.

Turnuvanın master kategorisinde QNB Finansbank 1’incilik ödülünü alırken, 2’ncilik ödülünü Eczacıbaşı Holding, 3’üncülük ödülünü ise Akbank kazandı. Kazananların ödüllerini Mövenpick Hotel İstanbul Genel Müdürü Bozkurt Atabek verdi. Turnuvada ilk defa yer alan sporcuların oynadığı genel klasman sıralamasında ise TEB 1’inci, KPMG 2’nci, Kibar Holding ise 3’üncü oldu. Sporcular, ödüllerini DEİK Genel Sekreter Yardımcısı Aslı Akdeniz’den aldı. Turnuvanın genel klasmanda en iyi kadın sporcusu Bahar Sancaklı, en iyi erkek sporcusu Bülent Çalışkan olurken, master klasmanda en iyi erkek sporcu Alican Seren, en iyi kadın sporcu da İrem Ergün oldu.

Ödül töreninin sonunda Arda Saran, turnuvanın sponsorları arasında yer alan Koç Healthcare, QNB Finansbank, Mövenpick Hotel İstanbul, Breeze De Mar yetkililerine plaketlerini takdim etti.

ŞANSLI ÇİFT ROLAND GARROS’A…

Bu yıl ilk kez Breeze De Mar tarafından, Roland Garros çekilişi gerçekleştirildi. Ödül törenine katılan yarışmacılar arasında yapılan çekilişte, bir kişi Haziran’da Fransa’da gerçekleşecek Roland Garros finallerine çift kişilik seyahat kazandı.

Turnuvada bu yıl Akbank, Amerikan Hastanesi, Borusan, Brisa, Çalık Holding, Eczacıbaşı, Fiba Holding, Fas Konsolosluğu, İstanbul Konsolosluklar Birliği Kale, Kibar Holding, Kpmg, Mapfre Sigorta, Mövenpick Hotel İstanbul, Odea Bank, QNB Finansbank, TEB, Unilever ve Vodafone’nun takımları yarıştı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler