Bayram geleneğinde bile rant öne çıkıyor

TükoDer, Osmangazi Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Avrasya Tüneli'nin bayramda ücretsiz olmadığına dikkat çekerek hükümete çağrıda bulundu.

Yayınlanma: 10.06.2018 - 19:45
Abone Ol google-news

Tüketiciyi Koruma Derneği (TükoDer), ekonomik anlamdaki sorunların daha fazla zam politikası ile halkın sırtına yüklendiğine vurgu yaptı.

Her bayram köprülerin ve otoyol hizmetlerinin ücretsiz olmasının bir gelenek olduğu hatırlatırlırken bunda Osmangazi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Avrasya Tüneli'nin kapsam içine alınmamasınıa tepki gösterildi. TükoDer'den yapılan çağrıda kapsam dışında tutulan köprü, otoyol ve tünelin bayramda  ücretsiz olması, diğer günlerde de geçiş ücretlerinin makul seviyeye çekilmesi talep edildi.TükoDer'den yapılan açıklamanın bir kısmı şöyle:

"Her fırsatta değindiğimiz ve kamuoyunu diline pelesen olani geçmediğimiz köprünün, gitmediğimiz şehir hastanesinin parasının "garanti" adı altında tüketicilerden alınmasından sonra, uçmadığımız havaalanı ve en son da binmediğimiz trenin dahi parasının vergi yüküne ek olarak bizzat biz tüketicilerin cebine yansıtılmasına açıkça itiraz etmekteyiz. "


 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler