Elektrik kesintileri başladı... İstanbul ve Diyarbakır'da kesinti

İstanbul ve Diyarbakır'dan elektrik kesintisi haberleri geliyor. İstanbul'un en kalabalık ilçelerinden Güngören'de dört mahalleye bir süre elektrik verilemedi. Haftalardır elektriklerin kesilmediği Diyarbakır'dan da elektrik kesintisi haberleri geliyor.

Yayınlanma: 01.11.2015 - 11:58
Abone Ol google-news

<video:401375>

Güngören Sanayi Mahallesi Gündoğdu İlkokulu bahçesinde bulunan trafoda vatandaşların oy kullandığı sırada küçük çapta elektrik patlaması yaşandı.  Patlama sonrasında birçok mahallede ve oy kullanılan okullarda elektrik kesintisi yaşandı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş'de (BEDAŞ) görevlileri arıza gidermek için çalışma başlattı.

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem’de olay yerine giderek arızanın giderilmesi için yapılan çalışmaları izledi. Erdem, şu açıklamalarda bulundu:

“Bu trafonun yandığını öğrendik. Seçim günü yine bir kedi vakasıyla karşı karşıyayız. Güngören İstanbul’un oy deposu, en kalabalık ilçelerden biri. Dolayısıyla seçimin kaderini değiştirebilecek bir nüfus yoğunluğu var. Şuanda birçok okulda elektrik yok. Trafonun yandığı söyleniyor, çalışanlar ise neden yandığını bilmiyor.

Bizde yerinde gözlemliyoruz. Seçim gününe mi denk geldi bu? BEDAŞ ekipleri özveriyle çalışıyor. Sayım esnasında bir arızanın çıkmaması adına trafoların aktif hale getirilmesi gerekiyor. Bizde burada bekleyeceğiz, tıpkı demokrasi nöbeti gibi sandık ve trafo nöbeti tutuyoruz. Hiç kimse endişe duymasın biz müdahiliz ve takip edeceğiz. Bu işi çözmeden de buradan ayrılmayacağız.”

HAFTALARDIR ELEKTRİKLERİN KESİLMEDİĞİ DİYARBAKIR'DA DA ELEKTRİKLER KESİLDİ

Diyarbakır'da kent merkezinde bazı ilçelere elektrik kesintisi yaşandı. Haftalardır elektriklerin kesilmediği Diyarbakır'da seçim günü oyların kullanılmaya başlamasıyla kesintilerin yapılması dikkat çekti. Diyarbakır'da Bağlar ve Sur ilçelerinde elektrik kesik.

Sur ilçesinde üst üste birkaç kez sokağa çıkma yasapı ilan edilmişti. Bugün oyların kullanıldığı Sur'daki bazı okullarda çok yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekti.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş'den kesintiyle ilgili açıklama geldi

"Güngören Sanayi Mahallesi Gündoğdu İlkokulu bahçesinde bulunan trafomuzda meydana gelen arızamız, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş'de (BEDAŞ) arıza ekiplerinin hızlı müdahalesi ve özverili çalışmasıyla ile saat 13.45’te giderilmiş ve tekrar elektrik verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler