Erotik oyunlar

Dünya çapında bir olaya dönüşen E.L. James’in çok satışlı romanından uyarlanan erotik–romantik dram, cinsellik, özgürlük, güven, acı, zevk, sadomazoşizm, özgür irade temalarını tartışıyor.

Yayınlanma: 24.07.2015 - 17:29
Abone Ol google-news

Stephenie Meyer’in ünlü vampir efsanesi Alacakaranlık serisini okuduktan sonra İngiliz televizyonunda çalışan sinema okulu öğrencisi Erika Leonard 2009’da kendi versiyonunu yazmaya başlar, 21 yaşındaki bakire Anastasia Steele’le 27 yaşındaki dünyanın en gözde bekarı milyarder Christian Grey’in inişli çıkışlı ilişkisini anlatır.

Romantizme, aşka inanan, İngiliz edebiyatı bölümünde okuyan Anna, rastlantı sonucu farklı zevkleri olan karizmatik milyarden, genç işadamı Christian Grey’le tanışır. İki genç birbirlerinden etkilenirler. Gizlilik sözleşmesi imzalayana dek Christian, Anna’yla ilişki kurmayacağını belirtir. Oyun odası sadomazoşist aletlerle dolu olan baskın Christian, Anna’nın kendi isteğiyle ona teslim olmasını ister.

Christian’a aşık olan Anna onunla efendi–köle ilişkisini sürdürmeyi göze alır Ama bu acı ve karmaşık ilişki ne kadar sürecektir?

Sinema salonlarında izlenmemiş, uzatılmış versiyonda alternatif sonda yer alıyor.

Anastasia Steele rolünü Don Johnson’la Melanie Griffith’in kızları Dakota Johnson canlandırıyor.

Fifty Shades of Grey (Grinin Elli Tonu) Yönetmen: Sam Taylor–Johnson Oyuncular: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Jennifer Ehle, Marcia Gay Harden, Eloise Mumford, Victor Rasuk / 2015, 123 dakika, As Sanat.

Format: Dvd, BasOynat, Blu–ray.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler