Babylon’da yeni sezon

Yaz boyunca bomontiada Avlu’da ve Midnight Session’larda müzikseverleri buluşturan Babylon, yeni sezon programını açıkladı.

Yayınlanma: 11.08.2017 - 18:58
Abone Ol google-news

Babylon’un yeni sezonu ise 21 - 22 Eylül’de Fransız müzisyenler Marc Collin ve Olivier Libaux ortaklığından doğan Nouvelle Vague konseriyle başlayacak. Etkinlikler 23 Eylül Cumartesi A-WA ve Eli & Fur – Midnight Session; 24 Eylül Pazar A-WA; 27 Eylül Çarşamba Ceylan Ertem; 28 Eylül Perşembe Deniz Tekin; 29 Eylül Cuma günü Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars konserleriyle devam edecek. 1 Kasım’a kadar sürecek konserlerde daha sonra Garanti Caz Yeşili: Timber Timbre, Redd, Soul Clap – Midnight Session, Garanti Caz Yeşili: Sóley, Gaye Su Akyol, Büyük Ev Ablukada, Hanni El Khatib, Karsu, Garanti Caz Yeşili: Marc Ribot & The Young Philadelphians, BaBa ZuLa, Kabus Kerim – Midnight Session, Marian Hill, Dubioza Kolektiv ve Sevdaliza sahneye çıkacak. Ayrıntılı etkinlik bilgisine babylon.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Avluda bugün Astrofella

Türkiye alternatif müzik sahnesinin enerjisi yüksek oluşumlarından Astrofella, bu akşam saat 21.30’da Babylon x bomontiada Avlu’nun konuğu olacak. Ardından pop’tan rock’a, disko’dan funk’a, rock’n roll’dan hip-hop’a Murat Beşer ve Murat Abbas’ın seçtiği şarkılarla “Oldies But Goldies” Engin Eraydın’ın görselleri eşliğinde, saat 23:00’te müzikseverlerle buluşacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler