IndieCity Red Bull Music iş birliğiyle şehre geliyor

Bağımsız müzik festivali IndieCity 9-10 Mart 2018 tarihlerinde üç ayrı mekânda 10’u aşkın performansla müzikseverlerle buluşuyor. Red Bull Music ve Partapart iş birliğiyle bu yıl altıncısı düzenlenecek festivalde Aisha Devi, Vox Low, Rebolledo ve Benedikt Frey gibi yıldız DJ’ler kabinde olacak.

Yayınlanma: 02.03.2018 - 11:54
Abone Ol google-news

Bağımsız müzik festivali IndieCity Festival geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Partapart ve Red Bull Music iş birliğiyle müzikseverleri ağırlayacak. Üç farklı mekânda, 10’u aşkın konserle gerçekleşecek IndieCity’de, Alman prodüktör Benedikt Frey, Red Bull Music Academy mezunlarından Turan Demir, Partapart kurucuları İlker Çiftçi ile Can Çakmakçı’nın elektronik müzik projesi Men With a Plan, Pachanga Boys, Hippie Dance gibi projelerle tanıdığımız Meksikalı DJ Rebolledo gibi isimler DJ kabinini paylaşacak.

 İKİ GÜN ÜÇ FARKLI MEKÂN

Indiecity Festival bağımsız müzik sahnesinin öne çıkan isimlerini farklı mekanlardaki sahnelerinde ağırlayacak. 9 Mart Cuma gecesi Salon İstanbul’da Aisha Devi, İskeletor, R.A.N ve FFRW sahne alırken, MAMA’da Benedikt Frey, Tufan Demir ve Partapart’ın kurucusu İlker Çiftçi ile Can Çakmakçı’nın projesi Men With a Plan müzik severlerin karşısında olacak.

 TEL AVİV’DEN İSTANBUL’A

10 Mart Cumartesi gecesi ise Salon İstanbul’da Vox Low, Kid Fourteen, Affet Robot ve Forlorn Hope’un performanslarının ardından MiniMüzikhol’de çeşitli elektronik müzik projelerine imzasını atmış Rebolledo, Tel Aviv’den Autarkic ve İstanbul’dan Mind Shifter sahnede olacak.

Partapart ve Red Bull Music iş birliğiyle düzenlenen Indiecity Festivali bağımsız ve iyi müziği altıncı kez dinleyicisiyle buluşturuyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler