Galeride canlı resim performansı

Okan Bayülgen tarafından Quasar İstanbul’un sanat platformu olarak hayata geçirilen ve ilk sergisi "İllüstratörler" ile kapılarını sanatseverlere açan Dada Salon Art Gallery bu akşam farklı bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

Yayınlanma: 30.03.2018 - 10:00
Abone Ol google-news

Türkiye’nin en önemli yeni nesil illüstratörlerinden Cins, Bülent Gültek, Murat Kalkavan ve Ömer Faruk Yaman, Dance at the Art Gallery başlıklı gecede canlı resim performanslarına imza atacaklar. Okan Bayülgen’in ev sahipliği yapacağı ve DJ Yunus Emre’nin müzikleriyle canlanacak gece saat 21:30'da başlayacak ve 02:00'ye dek devam edecek.

'İllüstratörler' sergisi

Dada Salon Art Gallery'de kuratörlüğünü Okan Bayülgen ve Selin Atasoy’un üstlendiği "İllüstratörler" sergisi ulusal ve uluslararası platformlarda ses getiren 32 Türk illüstratörü bir araya getiriyor. Bugüne kadar ülkemizde yapılmış en kapsamlı illüstrasyon sergilerinden biri olma özelliğini taşıyan ve 144 eserin yer aldığı karma sergi 15 Haziran'a dek ziyarete açık olacak. Dada Salon Art Gallery serginin yanı sıra interaktif tiyatrodan, söyleşilere, atölyelerden, konserlere birbirinden çok farklı etkinliklere de ev sahipliği yapmaya devam edecek.

Ayrıntılı bilgi için: www.dadasalon.com.tr


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler