Evin İlyasoğlu okurlarıyla buluştu

Evin İlyasoğlu, son kitabı "Salkımsöğütün Türküsü"nün ilk baskısı nedeniyle müzik yayıncılığının saygın adresi Pan Yayıncılık'ta düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu.

Yayınlanma: 09.04.2014 - 15:59
Abone Ol google-news


Evin İlyasoğlu, son kitabı "Salkımsöğütün Türküsü"nün ilk baskısı vesilesiyle müzik yayıncılığının saygın adresi Pan Yayıncılık'ta düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu.
Cumhuriyet Gazetesi müzik yazarı, Boğaziçi Ünivesitesi Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri'nin yaratıcısı, yaşatıcısı, müzik literatürüne sayısız makale, röportaj ve çok sayıda önemli kitapla büyük emeği geçen Evin İlyasoğlu, Pan Yayınları'ndan çıkan son kitabı "Salkımsöğütün Türküsü"nün ilk baskısı vesilesiyle yayınevinde düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu.
04.04.2014 tarihinde, akşam saat 16'da başlayan toplantıya aralarında Egemen Berköz, Aydın Karlıbel, Alper Maral, Tugay Başar ve Göktan Ay'ın bulunduğu dinleyiciler, Evin İlyasoğlu'nun Yeni Dergi'de "Salkımsöğütün Türküsü" yazısıyla başlayan yazarlık serüvenini ve bugüne kadar yazdığı kitapların öykülerini, Alper Maral'ın moderatörlüğünde kendi ağzından öğrendiler. Güne en güzel katkıyı, Maral'ın müziğe gönül koymuş öğrencileri merak ettiklerini İlyasoğlu'na içtenlikle sorarak verdiler.
25 yıl önce ilk kitabı olan 25 Türk Bestecisi'ni yine Pan Yayıncılık'ta yayımlayan yazar, son kitabı olan Salkımsöğütün Türküsü'nü de aynı yayınevinden okurlarına sundu. İlyasoğlu, bugüne kadar gazete, dergi sayfalarında kalmış, ya da henüz yayınlanmamış müzik, özellikle çağdaş müzik tarihimiz için büyük önem taşıyan yazı, röportaj ve değinilerini bu son kitabında bir araya getirdi


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler