F.Bahçe'de 'forvet' paniği

Pereira, Sow gittiğinden bu yana bir forvet istiyor… Yönetim uygun fiyata bir isim bulamadı. Transfer 1 Şubat'ta bitecek Peki F.Bahçe 3 kulvarda iki forvetle nasıl mücadele edecek?

Yayınlanma: 23.01.2016 - 15:40
Abone Ol google-news

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda Tuzlaspor'u tek golle geçerken, ortaya konan futbol hem yönetime hem de teknik heyete önemli mesajlar gönderdi.

Teknik direktör Vitor Pereira, sakat Robin van Persie'nin yokluğunda Süper Lig'deki Çaykur Rizespor maçını düşünerek Fernandao'yu riske etmedi ve maça santrforsuz çıktı. Tuzla karşısında zaman zaman Volkan Şen, zaman zaman Alper bu bölgeyi doldurmaya çalıştı. Son dönemde futbol adına ciddi bir yükseliş sergileyen sarı-lacivertliler, Tuzla maçında üretkenlikten uzaktı. Maç "Markovic elle oynadı" tartışmalarını beraberinde getiren bir golle 1-0 kazanıldı ancak akıllarda santrforsuz oyun kaldı. Taraftar endişesini sosyal medyadan hep aynı yorumlarla dile getirdi: "Robin van Persie geldiğinden bu yana ya sakat ya da takımdan ayrı çalışıyor. Fernandao'ya da bir şey olursa, bu takım 3 kulvarda birden nasıl mücadele edecek?" Peki yönetimin yaptığı çalışmalar hangi aşamada:

BEKLENEN FIRSAT HENÜZ ÇIKMADI
Fenerbahçe yönetimi, ilk yarı boyunca başta Güney Amerika olmak üzere iyi bir golcü için birçok bölgede araştırma yaptırdı, isimler belirledi. Başta Santos'un genç yıldızı Gabigol olmak üzere önemli oyuncularla ilgili aşama kaydedildi. Ancak UEFA denetlemesiyle birlikte yönetim strateji değiştirmek zorunda kaldı. Sarı-lacivertliler transferin bitimine 10 gün kala halen bekleyişini sürdürüyor. Önlerine uygun maliyetli bir fırsat çıkarsa, bu eksik giderilecek. Ancak bu fırsat gelmezse belki de Fenerbahçe transferi kapatıp, şampiyonluk yolunda büyük bir risk almış olacak.

UYGAR VE RAMAZAN HAZIR KITA AMA...
Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin genç yıldızları takıma ısındırılıyor. Orta sahada görev yapan Uygar Mert ve Ramazan, Türkiye Kupası maçlarında kendilerini göstermeye çalışıyor. Uygar 1, Ramazan 2 golle takıma katkı yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler