F.Bahçe'den Feghouli'ye servet

Orta sahada ve kanatlarda görev alabilen Feghouli'yi transfer etmek isteyen Fenerbahçe, Cezayirli yıldız için önümüzdeki hafta Valencia ile pazarlık yapacak... İnter'in de istediği Feghouli için yılbaşından sonra harekete geçecek olan Fenerbahçe, sezon sonu sözleşmesi bitecek Feghouli için her fedakarlığı yapacak

Yayınlanma: 30.12.2015 - 10:40
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Yönetimi, Sivasspor maçından sonra kadroya yapacağı takviye için düğmeye bastı. Diego'nun sakatlığının ardından orta sahada ciddi sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, ikinci yarı benzer sorunlarla karşılaşmamak için önceliği orta sahaya verdi. Hem kanatlarda hem de orta sahada görev alabilmesi nedeniyle yönetimin ilk iş olarak Feghouli ismi üzerinde durduğu belirlendi. Cezayirli oyuncu için gelecek hafta İspanya'ya gidecek olan Sarı-Lacivertliler, Valencia ile sıkı pazarlık yapacak. Feghouli'nin sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması nedeniyle Fenerbahçe'nin Cezayirli oyuncu için 3-4 milyon Euro teklif edeceği belirlendi. İnter'in de transfer listesinde yer alan Feghouli'ye en iyi teklifi Fenerbahçe'nin verdiği belirlendi. Feghouli'ye yıllık 3.5 milyon Euro öneren Fenerbahçe Cezayirli yıldızın başını döndürmüş durumda. Valencia'da yıllık 2 milyon Euro'ya oynayan Feghouli'nin bu nedenle tercihinin Fenerbahçe olduğu belirtildi.

İKİNCİ SIRADA FORVET TRANSFERİ VAR!
Fenerbahçe, Feghouli transferinin ardından ağırlığı forvet transferine verecek. Fenerbahçe'nin listesindeki ilk isim ise Chelsea'nin süper yıldızı Falcao. Radomel Falcao'nun geçtiğimiz günlerde Fenerbahçeli futbolcuları instagramda takip etmesi transferin gerçekleşeceğine dair ilk mesaj olarak gösterilmişti. Chelsea'de kiralık oynayan yıldız futbolcunun da Hiddink ile görüştükten sonra geleceği hakkında karar vereceği belirtildi. Ancak Fenerbahçe Falcao için kararlı.

MANCİNİ 'NİN HEDEFİNDE FEGHOULİ VAR
Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Feghouli'yi bir dönem Galatasaray'ı çalıştıran Mancini de istiyor. İnter'de görev yapan İtalyan teknik adam devre arası Feghouli'ye kanca attı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler