F.Bahçe'den G.Saray'a transfer çalımı

Fenerbahçe, Doumbia'nın transferinde son aşamaya geldi. Fildişili oyuncunun transferinde pürüz çıkarsa alternatifi Milanlı Luiz Adriano! Fenerbahçe, bu futbolcuyu da kiralamak istedi. Milan ise "10 milyon Euro'ya satın al" dedi. Görüşmeler devam ediyor

Yayınlanma: 30.01.2016 - 10:56
Abone Ol google-news

Kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, transferde son noktayı koyabilmek için yoğun bir çabanın içinde bulunuyor. Sarı-Lacivertli yönetimin Doumbia'nın transferinde son aşamaya geldiği öğrenildi. Roma'nın satın alma opsiyonunun 17 milyon Euro olmasını istediği Sarı-Lacivertli yönetimin de rakamı aşağıya çekmek istediği belirtildi. Bu rakamın da yapılan görüşmelerde aşağıya çekildiği haberleri geliyor! Daha önce oynama garantisi isteyen Doumbia'nın da iknaya yakın olduğu gelen haberler arasında. Eğer Doumbia'nın transferinde problem çıkarsa ilk alternatif de hazır durumda. O futbolcu da Milan'ın golcüsü Luiz Adriano. Fenerbahçe'nin bu futbolcuyu kiralamak için İtalyan kulübü ile görüşmeler yaptığı ancak Milan'ın kiralamaktan ziyade 10 milyon Euro bonservis bedeliyle satma seçeneğini tercip ettiği ifade ediliyor.

FENERBAHÇE'DE SON SEÇENEK SIMONE ZAZA
Fenerbahçe'de bu gelişmeler yaşanırken Sarı-Lacivertli kulübün son seçeneğinin Juventuslu Simone Zaza olduğu belirtiliyor. Fenerbahçe bu futbolcuda da kiralama seçeneğini kullanmak istiyor. Her şeyden önemlisi bugün Doumbia transferinde önemli gelişmeler bekleniyor. Fenerbahçe'nin 1 numaralı transfer seçeneğinin bugün imza atmasının bile söz konusu olduğu belirtiliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler