F.Bahçeli yıldıza 10 milyon Euro'luk teklif

Avrupa devi Atletico Madrid Fenerbahçe'nin stoperi Simon Kjaer için harekete geçti. 2 dönem transfer yasağı alan Madrid ekibi ara transferin bitmesine 15 gün kala gaza bastı.

Yayınlanma: 16.01.2016 - 15:08
Abone Ol google-news

Önceki gün FIFA, İspanya’yı sarsan bir karara imza atıp dünya devi Real Madrid ile Atletico Madrid’e transferde usulsüzlük yapmalarından dolayı 2 dönem transfer yasağı getirmişti…

Habertürk’ün haberine göre karardan bu dönem etkilenmeyecek olan iki kulüp de ara transferin bitmesine 15 gün kala gaza bastı.

Simon Kjaer için harekete geçti
Önümüzdeki sezon transfer yapamayacakları için ocak ayı sonuna kadar birçok transfer yapması beklenen iki Madrid ekibinden Atletico’nun, birçok dev kulübün peşinden koştuğu Fenerbahçe’nin stoperi Simon Kjaer ile ciddi şekilde ilgilendiği öğrenildi.

İspanyol devi 10 milyon Euro’yu gözden çıkardı
Sezon başında Lille’den 7.6 milyon Euro’ya transfer edilen ve son dönemde performansını yükselten Danimarkalı savunmacıyı isteyen İspanyollar’ın 10 milyon Euro’yu gözden çıkardığı, birkaç gün içinde Sarı-Lacivertliler’in kapısını çalacağı belirtildi.

Pereira takımı bozmak istemiyor
Fenerbahçe Yönetimi’nin ve teknik heyetinin, defansta çok önemli bir yere sahip olan Kjaer’i kesinlikle satmaya sıcak bakmadığı kaydedildi.

Satılmamasını söyledi
Pereira’nın özellikle ligde şampiyonluğa giden takımı bozmak istemediği öğrenilirken yönetimle de daha önce yaptığı toplantılarda herhangi bir oyuncularına teklif gelmesi halinde satılmamasını söylediği öğrenildi.

Bu doğrultuda Sarı-Lacivertli kurmayların Simon Kjaer konusunda İspanyol ekibi Atletico Madrid’e ‘Ret’ yanıtı vereceği belirtildi.

Listede Mehmet Topal’da var
Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan Mehmet Topal da Atletico Madrid’in çekim alanı içinde. Daha önce İspanya’da Valencia forması giyen Topal için teknik direktör Diego Simeone’nin de olumlu rapor verdiği kaydedildi.

Kjaer için Sarı-Lacivertli kulüple görüşecek olan Atletico’nun Topal için de nabız yoklayacağı bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler