F.Bahçe'nin Feghouli planı hazır

Fenerbahçe yaz transfer döneminden bu yana peşinden koştuğu yıldız futbolcuyla devre arasında ön protokol yapıp, sezon sonunda resmen kadrosuna katmayı planlıyor.

Yayınlanma: 07.01.2016 - 10:47
Abone Ol google-news

Transfer için dört bir koldan çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe bombayı patlatıyor. Sarı-lacivertli yönetim, yaz döneminden bu yana peşinde olduğu Sofiane Feghouli konusunu noktalamak için harekete geçti. Kanarya, kulübü Valencia ile sözleşmesini yenilemeyen Cezayirli süperstarla görüşmelerini sürdürüyor ve bu oyunu ikna aşamasına geldi. Feghouli’yi İtalyan devi Milan ile Premier Lig ekipleri de istiyor. Anca Fenerbahçe’nin Feghouli’ye önerdiği rakam diğer takımların çok üzerinde.

GALATASARAY DA PEŞİNDE AMA…

Sarı-lacivertliler, yıldız futbolcuyu elden kaçırmamak için tüm imkanları zorluyor. Sofiane Feghouli de Fenerbahçe formasını giymeye sıcak bakıyor. Yönetim, bu futbolcuyla devre arasında ön protokol yapıp, sezon sonuna resmi sözleşmeyi imzalatmayı planlıyor. Galatasaray’ın da gündemine giren Cezayirli yıldızın gelecek sezon Fenerbahçe’de olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu arada Inter’den ayrılmak isteyen Kolombiyalı orta saha oyuncusu Fredy Guarin ile çalışmalar da tüm hızıyla sürüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler