F.Bahçe'nin hocasından tarihi uyarı: Rize'nin hakkını yemeyin, penaltısını verin

F.Bahçe Teknik Direktörü Şenol Çorlu, U21 maçında sahalarda ender görülen bir harekete imza attı.

Yayınlanma: 26.01.2016 - 18:15
Abone Ol google-news

 

Fenerbahçe A Takımı’nın son iki haftada kazandığı penaltılar kamuoyunda tartışmalara neden olurken, U21 Ligi’nde ise yeşil sahalarda eşine ender rastlanır bir olay yaşandı. Sarı-lacivertlilerin Çaykur Rize’yi 2-1 devirdiği karşılaşmanın sabahında Dereağzı Tesisleri’nde U21 karşılaşmasında karşı karşıya gelen iki ekipten Rize, Kanarya’nın 1-0 önde götürdüğü mücadelenin ilk yarısında bir oyuncunun ceza sahası içinde düşürülmesiyle ‘penaltı’ bekledi.

O sırada oyunun durmasıyla itirazların şiddeti artarken, orta hakem Onur Çakır’ın ‘devam’ kararı Rizeliler’den çok sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Şenol Çorlu’yu çıldırttı. Ok gibi yerinden fırlayan başarılı çalıştırıcı, 4. hakem Musa Çopur’un yanına gelip, “Hocam bu pozisyon penaltı. Rize’nin hakkını yemeyin, penaltısını verin” şeklinde serzenişte bulundu.

‘KARLARI TEKMELEDİ’

Bu isyanın ardından hakemin “Penaltının standartları var” demesine çok sinirlenen Çorlu, tam 4 kez şiddetli şekilde “Penaltı, penaltı” diye bağırdı. Fakat çıkan ‘devam’ kararı üzerine deneyimli çalıştırıcı önündeki karları tekmeleyerek yedek kulübesinin yolunu tuttu.

Sarı-lacivertlilerin U21 takımı oyuncuları da tıpkı A Takım’daki ağabeyleri gibi Samed Karakoç ve Ahmethan Köse’nin golleriyle sahadan 2-1’lik skorla 3 puanla ayrılırken, mücadelenin ardından Kanarya’nın galibiyetinden çok konuk takımın hakkını sonuna kadar savunan Çorlu’nun herkese örnek olacak fair-play dersi niteliğindeki hareketleri konuşuldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler