Fenerbahçe'nin golcüleri golü unuttu

Fenerbahçe'ye gol kralı olarak gelenler aynı başarıyı Fenerbahçe'de gösteremedi.

Yayınlanma: 14.09.2016 - 10:14
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’ye son 6-7 yıldır gol kralı olarak gelen futbolcular nedense Sarı-Lacivertli forma altında başarılı olamıyorlar. Mallorca’da forma giyen Daniel Guiza, La Liga’da 27 gol atarak “gol kralı” unvanını elde etmişti. Fenerbahçe’ye geldiğinde takıma zor girdi, hatta daha çok kulübede oturdu. Mamadou Niang, Marsilya’da top koştururken 18 gol attı, kral oldu. Fenerbahçe’de bu başarısını tekrarlayamadı. Bir diğer isim Emmanuel Emenike. Karabükspor’da oynarken takımın sırtlayanların en başında geliyordu. 18 golle ikinciliği var. Sarı-Lacivertliler’e geldikten bir yıl sonra kiralık gönderilmişti. Ve Fernandao, Bursaspor’da 22 golü bulunuyordu. Krallık tahtına oturmuş bir isim. Geçen yıl Fenerbahçe’ye imza atmıştı. İlk yılı vasat geçti. Bu sezon ise varlık gösteremedi. Kayserispor maçında sakatlanan Brezilyalı UEFA kadrosuna bile giremedi. Bir başka hüsran yaratan oyuncu Robin van Persie. Premier Lig’de 2 kez en çok gol atan oyuncu unvanına sahip Hollandalı, bal yapmayan arıların en başında geliyor. Yeni transfer Aatif, Sivasspor forması altında 2013-14 sezonunun gol kralı. F.Bahçe’ye sezon başında geldi, Advocaat tarafından dışlandı.

Lens: Seri gelecek

Fenerbahçe’nin yeni transferi Jeremain Lens, galibiyetler serisi başlatacaklarını söyleyerek, taraftarlarını kendilerine güvenmelerini istedi. Hollandalı futbolcu, “Birkaç sene önce Fenerbahçe’nin ilk 5 maçta 7 puanla başlayıp, sezon sonunda şampiyon olduğu bir sezon da var” dedi.

Obra: Taraftar olmazsa!

Fenerbahçe Basketbol Takım koçu Obradovic, taraftara övgüler yağdırdı ve “Seyircimiz olmazsa biz bir hiçiz. Hedefimiz aynı, şampiyonluklar, biz kombine alan ve destek olan taraftara büyük saygı duyuyoruz. Euroleague’nin değişen sistemi nedeniyle çok maç oynayacağız, bu yorucu tempoya hazırız” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler