Ece Erken'den eski eşine bir dava daha

Ece Erken, eski eşi Serkan Uçar’ı üç yaşındaki çocuğuna ilgisiz kalmakla suçlayarak, velayetin düzenlenmesi için yeni bir dava açtı

Yayınlanma: 25.06.2016 - 09:54
Abone Ol google-news

TV sunucusu Ece Erken ile (38) eşi Serkan Uçar (27) 8 ay önce anlaşmalı boşandı. Tarafların 2015'te hazırladıkları boşanma protokolüne göre müşterek çocuk Eymen Uçar'ın velayeti anneye verildi. Mahkeme boşanma protokolüne bağlı olarak babanın oğlu için aylık bin 500 dolar iştirak nafakası ödemesine karar verdi. Baba, çocuğunu her ayın birinci ve üçüncü haftalarının cumartesi- pazar günleri görebilecekti.

Sabah'ın haberine göre; Eymen Uçar 3 yaşına geldiğinde babanın yanında kalabilecekti. Ayrıca ilkokuldan itibaren her yıl sömestr tatilinde, dini bayramların ikinci ve üçüncü günleri babaya verilecekti. Aradan 8 ay geçti ve Erken mahkemenin hükmettiği çocuğuyla ilgili velayet hükümlerinin yeniden düzenlenmesi için boşandığı Uçar'a bir dava daha açtı. Boşanma protokolünde yer alan ve çocuğuyla görüşmesiyle ilgili hükümlerin yeniden düzenlenmesini isteyen Erken, babanın çocuğuna karşı ilgisiz davrandığını öne sürdü. Erken'in avukatı dava dilekçesinde "Çocuğuna karşı davalı baba ilgisiz davranmaktadır. Babalık vazifesini yapmıyor.

Gerekli alakayı göstermiyor. 3 yaşından sonra küçük Eymen'in uzunca bir süre babasının yanında kalmaması için davayı açtık. Protokole göre 3 yaşından sonra babasının yanında yatılı olarak kalabilir. Şu an hafta sonları düzenli olarak çocuğunu görebiliyor. Babasının yanında kalma süresi kısıtlansın" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler