Atatürk Havalimanı'nda pankartlı evlenme teklifi

Atatürk Havalimanı’nda yer hizmetleri yapan bir şirkette çalışan Özlem Delen, aynı şirkette çalışan mesai arkadaşı Necef Daştan'dan terminal içinde pankartlı çiçekli evlenme teklifi aldı.

Yayınlanma: 13.06.2017 - 12:40
Abone Ol google-news
<video:760227>

 

Atatürk Havalimanı’nda yer hizmetleri yapan bir şirkette çalışan Özlem Delen, aynı şirkette çalışan mesai arkadaşı Necef Daştan'dan terminal içinde pankartlı çiçekli evlenme teklifi aldı. Teklif yapılacağından haberi olmayan Özlem,  teklife gözyaşları içinde 'Evet' dedi.

 Atatürk Havalimanı’nda uçaklara ve yolculara yer hizmeti yapan Çelebi şirketinde çalışan Özlem Delen ve Necef Daştan bir yıl önce tanıştı. Necef Daştan bu arkadaşlıklarını mutlu bir beraberliğe dönüştürmek için Özlem’den gizli  bir pankart hazırladı. Pankarta “ Kalbine giden bu yolda süresiz vizem olur musun? Oturum izni senden, Evlilik Cüzdanı benden. BENİMLE EVLENİR MİSİN?  MELEĞİM” yazdı.

PANKART DIŞ HATLAR TERMİNALİNE ASILDI.

Bu gün izinli olan Necef Daştan, Özlem’den habersiz pankartı arkadaşlarıyla beraber Dış hatlar terminaline getirdi. Burada tam Özlem’in mesaisinin bitirip ofise gideceği yolun üstünde yüksek bir yere astı. Mesaiden dönen Özlem, karşısında bu pankartı görünce gözyaşlarını tutamadı.  Necef Daştan, Özlem Delen tam pankartın önüne gelince dizlerinin üstüne çökerek evlenme teklifini yaptı. Teklifi gözyaşlarıyla kabul eden Özlem Delen, “ Şu anda duygularımı kelimelerle ifade edemiyorum. Burada tanışmıştık. Burada teklifi aldım. Ben de evet diyorumm. Mutluyum” dedi.

Necef Daştan ise tekliften sonra, “ Pankart için bir emek sarfettim ama güzel oldu. İnşallah düğünümüzü de uçakta yaparız” dedi.  Arkadaşlarının alkışları arasında tebrikleri kabul eden Özlem ile  Necef havalimanı’nda çalışan anneleri Yeter Daştan’ın da elini öperek herkese teşekkür etti.

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler