En pasaklı ünlüler

ABD basınından Celebs en pasaklı ünlüleri derledi.

Yayınlanma: 25.05.2014 - 16:02
Abone Ol google-news

Onları kameralar önünde kusursuz görmeye alışkınız. Peki gördüklerimiz gerçeği ne kadar yansıtıyor? Birçok ünlü kendileri de kişisel hijyenleri konusunda dikkatsiz olduklarını itiraf ediyor. ABD basınından Celebs en pasaklı ünlüleri derledi...

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ;

- Robert Pattinson "Bazen iş programın çok yoğun oluyor ve günlerce duş almadığım ya da kıyafetlerimi değiştirmediğim oluyor. Bazen ben bile kendime katlanamadığım için üzerimi değiştiriyorum" diyor.

- Johnny Depp'e yakın insanlar aktörün pek duş düşkünü olmadığını ve günlerce duş almadan yaşayabildiğini söylüyor. Depp'in 'Karayip Korsanları'ndaki pasaklı korsan rolünü neden bu kadar başarılı canlandırdığı belli oldu.

- Jessica Simpson Ellen Show'da her ne kadar diş ipi ve ağız çalkalama suyu kullansa da dişlerini haftada üç kereden fazla fırçalamadığını itiraf etti.

- Matthew McConaughey bir röportajda yıllardır deodorant kullanmadığını ve farklı biri ya da farklı bir şey gibi kokmaktan hoşlandığını söyledi.

- Megan Fox hayranlarının şevkini açıklamaları ile biraz törpülemeyi başardı. Fox "Benimle yaşamak korkunç bir şey. Temizlik yapmam, kıyafetlerimi sağa sola atarım, sifonu çekmem. Arkadaşlarım "Megan tuvaleti pis bırakmışsın!" diye ararlar" diyor.

- Brad Pitt altı çocuk, dünyanın en güzel kadını ve milyon dolarlık prodüksiyonlarla uğraşırken duş almaya pek vakit bulamıyor. Inglorious Basterds filminin setinde rol arkadaşı Eli Roth, Pitt'e ıslak mendille koltuk altlarını silmeyi öğretmiş.

- Jersey Shore yıldızı Snooki güzellik ürününe çok para harcamak istemediğini ve peeling için kedi kumu kullandığını söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler