Futbol dünyasının yeni yıldızı; Marcus Rashford

Manchester United formasıyla çıktığı ilk maç olan Midtjylland karşısında attığı 2 golle turu getiren Marcus Rashford, Premier Lig'de de çıktığı ilk maçta 2 gol 1 asistlik bir performans gösterdi.

Yayınlanma: 28.02.2016 - 17:43
Abone Ol google-news

Manchester United, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Danimarka ekibi Midtjylland'ı ağırlarken 2 golle atarak turu getiren Marcus Rashford, rüzgarı devam ediyor. United'ın 1997 doğumlu oyuncusu, ilk kez çıktığı Premier Lig maçında da Arsenal'e 2 gol attarak kariyer merdivenlerini hızlı adımlarla tırmanmaya başladı.

Midtjylland maçı öncesi Anthony Martial'in ısınma sırasında sakatlanması üzerine maça ilk 11'de başlayan genç yetenek, kariyerinde ilk kez A takım formasıyla sahasında çıkarken attığı 2 golle turu 'Kırmızı Şeytanlar'a getirmişti.

İLK PREMİER LİG MAÇINDA 2 GOL 1 ASİST
Premier Lig'in 27. haftasında da Arsenal karşısında ilk 11'de sahaya çıkan Rashford, çıktığı ilk lig maçında da 2 gol birden atarak futbol dünyasının bir numaralı konusu oldu. Genç yıldız ayrıca Herrera'nın attığı 3'üncü golün de asistini yaptı.

Marcus Rashford (soldan ikinci), Fletcher Moss Rangers formasıyla

FLETCHER MOOSUN SON ESERİ 

Wes Brown, Danny Welbeck gibi futbolcuların yetiştiği Fletcher Moss Rangers Futbol Kulübün'de 2014 yılında Manchester United altyapısına geçen genç forvet, bu sezon UEFA Gençlik Ligi'nde 5 maçta 3 gol, U21 Premier Lig'de de 8 maçta 1 gol attı.
Öte yandan 18 yaşındaki Marcus Rashford'un transfermarkt'ta henüz piyasa değeri görünmüyor.

EN GENÇ GOLCÜ!
Hafta içi Midtjylland'a attığı golle Manchester United forması altında Avrupa Kupaları'nda gol atan en genç oyuncu unvanını efsane futbolcu George Best'in (18 yıl + 158 gün) elinden alan Rashford, (18 +117 gün) Arsenal'e attığı golle Premier Lig'de de United formasyla gol atan en genç futbolcusu oldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler